Mediatuotteistus Suomen parhaille metsänomistajille

Riikka Nurmi
Riikka Nurmi
Olen työskennellyt niin yrittäjänä, työntekijänä kuin julkisella sektorilla uuden kehittämisen parissa. Olen kouluttanut useampia viestinnän ja tuotteistuksen koulutuksia. Koulutan & konsultoin. Aiheina tuotteistaminen, hinnoittelu ja toimitusten sujuvoittaminen. [email protected] ✆ 040 501 7510

Viestimedia Oy edistää intohimoisesti maaseutuun ja metsään liittyvää ansaintaa, kestävää kehitystä ja elämäntapaa. Keinoina tässä ovat tunnetut sanoma- ja aikakauslehdet ja digitaalinen sisältö. 

 Lukijoiden kiinnostus on viime aikoina kasvanut erityisesti metsää koskevissa asioissa. Oikea tieto erottaakin kestävästi hyvää tuottoa metsästään saavat metsänomistajat muista. 

Autoimme Viestimediaa tuotteistamaan metsäsisältönsä uudenlaiseen kokonaisuuteen. Se lanseerattiin keväällä 2023. Tavoite oli tehdä media niille metsänomistajille, jotka haluavat olla Suomen parhaita. 

”Nosteen kanssa tuotteistaminen oli tehokasta ja konkreettista. Saimme jokaisesta työpajasta uutta ajateltavaa ja konseptimme hioutui joka työpajassa aina hitusen paremmaksi. Lopputuloksena oli hyvin konkreettinen konsepti. Jotenkin omituisesti Nosteen piiskurit onnistuivat pitämään työpajat myös hauskoina ja innostavina. Suosittelemme lämpimästi.”
Micaela Kopponen, asiakaskokemusjohtaja

Noste -suolakaivos® -tuotteistusprojektiin osallistujat ovat yrityksesi eri toiminnoista – myynnistä, markkinoinnista, ja palvelutuotannosta. Hyvä projektiryhmän koko on noin 6-8 henkilöä.

Usein Suolakaivoksen loppukatselmoinneissa asiakkaamme nostavat yhdeksi tärkeimmistä hyödyistä sen, että myynti ja tuotanto ovat ensimmäistä kertaa yhdessä tuotteistamassa. Kun tehdään yhdessä, tuotannossa tiedetään, mitä myynti lupaa, ja myynti tietää, mitä voidaan toimittaa.

Mikä sinulla on tilanne? Onko myynnin ja palvelutuotannon välillä epäselvyyksiä, olettamia tai yhteinen sanoitus puuttuu? Suolakaivoksessa omat asiantuntijasi ohjatusti puristavat palvelun tuotteistuksen kasaan. Tuotteistus on konkretiaa – käärimme heti hihat ja alamme tuotteistamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aiheeseen liittyvät muut kirjoitukset

Kir-Fix tuotteisti lainavarastopalvelun
Minna Elomaa

Terveys-Fix poistaa maanantaiaamun paniikin

Kir-Fix Oy tuotteisti lainavarastopalvelunsa. Erottuva lupaus, kiteytetyt hyödyt sekä apu hinnan perusteluun olivat tavoitteita tuotteistusprojektiin lähdettäessä.

Kolme viheliäistä kysymystä yrittäjälle
Riikka Nurmi

Yrittäjän kolme viheliäistä kysymystä

Mitä tehdä, jos asiakas pyytää jotain, mitä en osaa, ja josta en tiedä, miten se tehdään? Miten asetan hinnan oikein, ettei palveluni ole liian halpaa eikä kallistakaan? Mitä vastaan, kun asiakas kysyy miksi palvelusi on niin kallis?

Palvelun tuotteistaminen

Pakerratko insinöörien esimiehenä?

Tämä 120-sivuinen e-kirja neuvoo vaihe vaiheelta, miten puserrat asiantuntijoittesi osaamisesta enemmän kate-euroja tuotteistamisen keinoin.

Teoksen vinkit perustuvat Suomen kokeneimman tuotteistajan käytännön kokemuksiin sadoista insinööritalojen tuotteistusprojekteista 17 vuoden aikana.