Search
Close this search box.

Mediatuotteistus Suomen parhaille metsänomistajille

Riikka Nurmi
Riikka Nurmi
Valmiina tuplaamaan tuloksesi tai parantamaan tuottavuuttasi? Olen napakka tuotteistaja ja arjen muutosten maaliin saattaja. Varaa puolen tunnin tapaaminen - kirkastetaan tavoitteet ja hyödyt sekä askelmerkit tuotteistuksen tai liinauksen etenemiseen. riikka.nurmi@noste.fi ✆ 040 501 7510

Viestimedia Oy edistää intohimoisesti maaseutuun ja metsään liittyvää ansaintaa, kestävää kehitystä ja elämäntapaa. Keinoina tässä ovat tunnetut sanoma- ja aikakauslehdet ja digitaalinen sisältö. 

 Lukijoiden kiinnostus on viime aikoina kasvanut erityisesti metsää koskevissa asioissa. Oikea tieto erottaakin kestävästi hyvää tuottoa metsästään saavat metsänomistajat muista. 

Autoimme Viestimediaa tuotteistamaan metsäsisältönsä uudenlaiseen kokonaisuuteen. Se lanseerattiin keväällä 2023. Tavoite oli tehdä media niille metsänomistajille, jotka haluavat olla Suomen parhaita. 

”Nosteen kanssa tuotteistaminen oli tehokasta ja konkreettista. Saimme jokaisesta työpajasta uutta ajateltavaa ja konseptimme hioutui joka työpajassa aina hitusen paremmaksi. Lopputuloksena oli hyvin konkreettinen konsepti. Jotenkin omituisesti Nosteen piiskurit onnistuivat pitämään työpajat myös hauskoina ja innostavina. Suosittelemme lämpimästi.”
Micaela Kopponen, asiakaskokemusjohtaja

Noste -suolakaivos® -tuotteistusprojektiin osallistujat ovat yrityksesi eri toiminnoista – myynnistä, markkinoinnista, ja palvelutuotannosta. Hyvä projektiryhmän koko on noin 6-8 henkilöä.

Usein Suolakaivoksen loppukatselmoinneissa asiakkaamme nostavat yhdeksi tärkeimmistä hyödyistä sen, että myynti ja tuotanto ovat ensimmäistä kertaa yhdessä tuotteistamassa. Kun tehdään yhdessä, tuotannossa tiedetään, mitä myynti lupaa, ja myynti tietää, mitä voidaan toimittaa.

Mikä sinulla on tilanne? Onko myynnin ja palvelutuotannon välillä epäselvyyksiä, olettamia tai yhteinen sanoitus puuttuu? Suolakaivoksessa omat asiantuntijasi ohjatusti puristavat palvelun tuotteistuksen kasaan. Tuotteistus on konkretiaa – käärimme heti hihat ja alamme tuotteistamaan. Lue lisää Suolakaivoksesta.

Aiheeseen liittyvät muut kirjoitukset