Noste Oy - tuotteistajien perheyritys

Minna (KTM) on tuloskeskeinen tuotteistamisen ja myynnin muutosten maaliin saattaja.

[email protected]
040 747 1786

Tommi (MBA) on valmentanut kymmeniä yrityksiä tuotteistamaan palveluitaan ja nopeuttamaan työnkulkujaan.

[email protected]
040 589 9848

Riikka (DI, AmO) tuo projekteihin käyttäjän näkökulmaa, napakkaa projektihallintaa sekä viestinnällistä näkemystä.

[email protected]
040 501 7510

Minna (KTM) on muutosten maaliin saattaja: tuloskeskeinen, vahva operatiivinen toteuttaja niin myynnin, tuotteistamisen ja palvelutuotannonkin osalta.​

Minna on toiminut 25 vuoden ajan esimiehenä ja tulosvastuullisena johtajana. Hän tuo projekteihin vahvaa näkemystä niin ostajan kuin päättäjänkin näkökulmasta. ​

Minna rakentanut asiakashankinnan ja –hoidon malleja eri asiakassegmenteille (kuluttajat, yritykset ja kunta-asiakkaat). Hän on vetänyt tuote- ja palvelukehitystä, tehnyt myyntiä tukevaa tuotteistusta sekä johtanut myyntiorganisaatioita ja markkinointia. Hän ollut mukana mm strategiaprosesseissa, yrityskaupoissa ja fuusioissa, vetänyt sairaala- ja lääkärikeskushankkeita.​

Minna on työskennellyt pääomasijoittajaomisteisessa, pörssiyrityksessä, säätiöomisteisessa sekä keskinäisessä yrityksessä​.

Aiempia tehtäviä​

 • Touhula Varhaiskasvatus Oy toimitusjohtajana 2019-2021​
 • Pihlajalinnan liiketoimintajohtaja, vastuulla Etelä-Suomi 2017-2019
 • Diacorin varatoimitusjohtaja, lääkäriasemat ja sairaalat, markkinointi ja viestintä 2014-2017
 • Tapiolassa ja Lähitapiolassa  liiketoimintajohdon tulosvastuulliset tehtävät 1996-2014​

Tommi (MBA) on kokenut palveluiden tuotteistaja ja prosessien sujuvoittaja. ​

Tommi on työskennellyt  työntekijänä, asiantuntijana, johtajana ja yrittäjänä. Hänellä on kymmenien projektien kokemus palveluiden ja prosessien kehittämisestä erilaisilla toimialoilla. Mielenkiintoisia yhdistelmiä löytyykin ristiinpölyttämällä erilaisia ajatuksia. Tommi haluaa tehdä vain projekteja, jotka viedään käytäntöön asti. ​

Esimerkkejä aiemmista tehtävistä​

 • Yrittäjänä 2014 lähtien. Ydinosaamista prosessien ja uusien liiketoimintamalien kehittäminen ja niitä palvelevat asiakastutkimukset. Asiakkaina mm. Lehto Oyj, Kalevala Koru Oy, Talenom Oyj, Taaleri Oyj, Attendo Oy, Wilhelmiina Palvelut Oy, Orton Sairaala Oy, Invalidisäätiö, Pohjantähti ja monia muita.​
 • Profiant Yrittäjäverkoston Lean- projektien toteuttaja​
 • Lean5 Europe Oy;  Markkinointi, Lean Sanomien toimitus  ja Lean projektien toteutus.​
 • Seedi Oy; Operatiivinen johtaja. Vastuulla konsulttiprojektien toteutus ja johto​
 • Tapiola- ja LähiTapiola-ryhmä; Tuotepäällikkö, Tuotekehityspäällikkö, Myynti- ja markkinointijohtaja, Yksikönjohtaja, Asiakkuusjohtaja. 14 vuoden aikana asiantuntijana henkilövakuuttamisessa, Private Banking- yksikön perustajana ja johtajana vastuussa henkilö- ja mikroyritysasiakkaiden palveluiden kehittämisestä.

Riikka on työskennellyt niin yrittäjänä, työntekijänä kuin julkisella sektorilla uuden kehittämisen parissa. Hän tuo projekteihin käyttäjälähtöistä ajattelua, napakkaa projektihallintaa sekä viestinnällistä näkemystä.

Esimerkkejä aiemmista tehtävistä

 • Salon kaupunki, erityisasiantuntija: Kaupungin strategia-, ohjelma- ja visiotyö sekä kaupungin palveluiden ja sisäisten prosessien asiakaslähtöinen ja kokeileva yhteiskehittäminen eri palvelualueiden, yritysten, oppilaitosten ja kaupunkilaisten kanssa. Yliopistoyhteistyön ja yrittäjyyskasvatuksen koordinointi.
 • Bullerobong Oy: Ravitsemusalan yrityksen asiakaslähtöisen ruoka- ja kartanokonseptin kehittäminen, palveluiden tuotteistaminen sekä uuden liiketoiminnan ja palvelutuotannon käynnistäminen.
 • Yrityssalo Oy, projektipäällikkö ja yritysneuvoja: Toimintaympäristön kehittämisprojektien (matkailu, lähiruoka, energia) koordinointi, yritysverkostoiden yhteisten palveluiden tuotteistaminen sekä valmennusten ja markkinointitoimenpiteiden toteutus. Yritysneuvojana aloittaville ja vähän aikaa toimineille yrityksille, erityisesti viestintä, tuotteistaminen sekä julkiset rahoituskanavat ja hankehaku.
 • Invenire Market Intelligence Oy, konsultti: Strategia-, kaupallistamis- ja viestintäprojektit erityisesti ravitsemus- ja lähiruokalan yrityksille.
 • Topper Uniform Oy, projektipäällikkö: Kuljetus- ja liikennealan työvaatetuksen myynti ja projektitoimitusten toimitusketjun hallinta,  mallisto- ja materiaalisuunnittelu, hankinnat, tuotanto ja toimitukset.

Riikka on myös toteuttanut useampia viestinnän ja tuotteistuksen koulutuksia yrityksille. Riikka on koulutukseltaan  DI ja  täydentänyt opintojaan ammatillisen opettajan pätevyydellä sekä palvelumuotoilun opinnoilla.

Jari (DI) on Suomen kokenein tuotteistaja yli 20 vuoden kokemuksella. Hän toimii Nosteen vanhana ja viisaana neuvonantajana. Hänellä on Suomen eniten myyty tuotteistuskirja ja hän on perustanut parhaaksi valitun bisnesblogin Pölli tästä.

Jari on kirjoittanut yhdeksän bisneskirjaa ja vetänyt yli 1000 tuotteistuskoulutusta insinööreille ja asiantuntijoille. Hänen avoimiin koulutuksiinsa on osallistunut yli 30 000 eri alojen ammattilaista.

Kokemuksensa pohjalta Jari on tuotteistanut Nosteen tuotteistuspalvelut helpottamaan huipputekniikan ja asiantuntijapalveluiden ostamista ja myymistä. Jarin ideat on aina olleet vapaasti pöllittävissä ja sovellettavissa.

[email protected]