Konsultointi

Haluatko välttää kalliit harjoituskierrokset? Siinä tapauksessa tarvitset kaltaiseni kokeneen konsultin apua. Vältyt jopa vuoden tai kahden tyhjäkäynniltä.

Olen tuotteistanut, hinnoitellut ja markkinoinut huipputekniikkaa ja asiantuntijapalveluja jo 20 vuotta. Vuonna 2007 ilmestynyt Tuotteistaminen-kirjani on kestohitti. Siitä on myynnissä nykyisin jo seitsemäs painos.

Tältä sivulta löydät tarpeeseesi sopivan konsultointipaketin. Se voi olla napakka puolen päivän ideointi-istunto tai arvio tuotteistuksesi nykytilasta kehitysehdotuksineen.

Voit tilata minut piiskuriksi ohjaamaan kokonaista tuotteistusprojektiasi. Myös koko palveluvalikoimasi järjestelmällinen täysremontti onnistuu.

Suomen kokenein tuotteistaja Jari Parantainen
Jari Parantainen
Noste-suolakaivos®

Tuotteistusprojekti 4 viikossa

Suolakaivos on ohjattu suurpaineprojekti. Asiantuntijasi puristavat höttöisenkin idean helposti ostettavaksi palvelutuotteeksi.

Noste-suolakaivos lyhyesti
Tuotteistusprojektin hinta
9 850 € + alv 24 %
Noste-safari™

Tuotteistusprojekti 3 viikossa

Safari on avaimet käteen -tuotteistusprojekti. Nosteen projektiryhmä paketoi palvelusi helposti ostettavaksi sisäänheittotuotteeksi.

Noste-safari lyhyesti
Tuotteistusprojektin hinta
17 950 € + alv 24 %
Noste-törmäystesti®

Tuotteistuksesi nykytilan kartoitus

Törmäystesti paljastaa tuotteistuksesi puutteet. Saat raportin karuista tuloksista ja tehtävälistan korjaustoimiasi varten.

Noste-törmäystesti lyhyesti
Kartoituksen hinta
3 850 € + alv 24 %
Noste-tuotteistamo®

Puolen päivän konsultointi

Etkö oikein tiedä, mikä on ongelma? Tuotteistamo on napakka puolen päivän konsultointi-istunto johtajalle, yrittäjälle tai asiantuntijalle.

Noste-suolakaivos lyhyesti
Konsultoinnin hinta
2 950 € + alv 24 %
Noste-hittitehdas™

Käynnistä oma tuotteistuskoneesi

Hittitehdas on  projekti, jonka avulla rakennat yrityksellesi jatkuvan tuotteistusprosessin. Malli perustuu satojen hankkeiden kokemukseen.

Noste-hittitehdas lyhyesti
Tuotteistusprojektin hinta
48 000 € + alv 24 %
Noste-spurtti™

Tuotteistusprojekti mikroyrittäjälle

Spurtti on nopea asiantuntijanpalvelun tuotteistusprojekti aamuvirkulle mikroyrittäjälle, jonka liikevaihto on alle miljoona euroa vuodessa.

Noste-spurtti lyhyesti
Tuotteistusprojektin hinta
5 000 € + alv 24 %
Noste-umpihanki™

Tuotesalkkusi täysremppa

Noste-umpihanki-projektissa päivität palvelutuotteiden valikoimasi niin, että kokonaisuus on kerrankin linjassa yrityksesi strategian kanssa.

Noste-umpihanki lyhyesti
Tuotteistusprojektin hinta
7 500 € + alv 24 %