Koulutukset

Koulutustemme aiheita ovat palvelujen tuotteistaminen, hinnoittelu ja prosessien sujuvoittaminen. 

Koulutukset perustuvat aina käytännön esimerkkeihin. Ammattilaisesi pysyvät hereillä, sillä toisin kuin yleensä, sisältö ei perustu tylsien PowerPoint-sivujen tuijotteluun.

Koulutamme etänä tai paikan päällä omissa tiloissasi pandemian salliessa. Koulutuksemme sekä alkavat että päättyvät sovitussa aikataulussa. 

Koulutukset ovat suomenkielisiä. Voit tilata koulutuksen kiinteään hintaan, joka ei riipu osallistujien määrästä.

Suomen käytännönläheisimmät kouluttajat

Toteutamme koulutukset pääsääntöisesti Teamsin tai Zoomin välityksellä. Hintaan sisältyy aina tallenne, jonka saat yrityksesi sisäiseen käyttöön määräajaksi.

Myös introvertit uskaltavat osallistua. Koulutuksiimme ei koskaan sisälly kiusallisia rentoutusharjoituksia, yhteislaulua tai teennäisiä ryhmätöitä.

Jos haluat kahdesti vuodessa sähköpostiisi tiedon tulevista Noste -koulutuksistamme, tilaa uutiskirjeemme!

Palvelun tuotteistaminen -koulutus

Tuotteistamisen tarkoitus on tehdä ostamisesta helppoa. Tämä pikakurssi tiivistää guruillesi keinot, joilla heidän rautainen osaamisensa alkaa mennä helpommin kaupaksi. Tuhti myyntikate on paras vakuutus työpaikkojen säilyttämiseksi ankeinakin aikoina.

Katso koulutuksen tiedot

Kokemuksia Nosteen koulutuksista

Takuu: ei laulua, ei leikkiä

Koulutuksissamme et koskaan joudu kärsimään kiusallisista tutustumisleikeistä, rentoutumisharjoituksista, yhteislaulusta tai teennäisistä ryhmätöistä. Siksi ne sopivat aina myös introverteille.

Ei laulua, ei leikkiä -leimasin