Search
Close this search box.

Verkkoaseman teknologiapalveluiden tuotteistaminen

Riikka Nurmi
Riikka Nurmi
Valmiina tuplaamaan tuloksesi tai parantamaan tuottavuuttasi? Olen napakka tuotteistaja ja arjen muutosten maaliin saattaja. Varaa puolen tunnin tapaaminen - kirkastetaan tavoitteet ja hyödyt sekä askelmerkit tuotteistuksen tai liinauksen etenemiseen. riikka.nurmi@noste.fi ✆ 040 501 7510

Asiakkaamme Verkkoasema oli sairastunut asiantuntijuuden kiroukseen. Teknologiapalveluissa kaikki onnistui ja asiantuntijat puhuivat salakieltä. Ongelma vaan oli, että asiakkaat eivät hae jokapaikanhöyliä vaan täsmäratkaisuja bisnesongelmiinsa.

Käynnistimme Noste-umpihanki-tuotteistusprojektin, jolla selkeytimme Verkkoaseman teknologiapalvelut.

Selvisi pian, että verkkisläisten teknologiaratkaisut poistivat asiakkailta turhat manuaaliset työt. Tästä kärjestä luotiin yhtenäinen kuva Verkkoaseman teknologiapalveluista. Samalla tuotteistettiin kasvupäälliköille selkeää myytävää, vähennettiin räätälöintiä ja projektien työlästä toteutusta.

Kun piti saada tuotteistukseen osaava kumppani, oli selvää mihin osoitteeseen otetaan yhteyttä. Projekti eteni rivakasti ja hyvällä fiiliksellä. Niin kuin yhtiökumppanini Jyrki totesi: Olisi jäänyt meiltä kyllä yksinään tekemättä. Tiina Räisänen, toimitusjohtaja

Kolmen viikon Noste-umpihanki™-projektissa päivität palvelutuotteiden valikoimasi niin, että kokonaisuus on linjassa yrityksesi tavoitteiden kanssa.

Tarkastelet palveluvalikoimaasi seitsemän eri näkökulman kautta. Haet vastauksia esimerkiksi seuraavanlaisiin kysymyksiin: Mikä on asiakasta riivaava ongelma? Millainen olisi tyypillisestä kilpailijasta rajusti erottuva yritys? Kuinka estät asiakkaasi valintahalvauksen? Millaisia eri palveluita tarvitset asiakkaasi eri ostovalmiuksiin? Mitä tunnusmerkkejä hittituotteen pitää sisältää?

Kolmessa viikossa saat selkeän kuvan tuotevalikoimastasi, myös myyjillesi. Päätät, mitkä vanhat palvelut voit karsia ja mitä virkistää? Tai puuttuuko valikoimastasi jotain, joka kannattaisi ensi tilassa tuotteistaa myytäväksi palveluksi? Lue lisää Umpihangesta.

Aiheeseen liittyvät muut kirjoitukset