Noste-umpihanki™ remontoi tuotevalikoimasi

Noste-umpihanki-projektissa päivität tuotevalikoimasi niin, että se on linjassa strategiasi kanssa.

Tekisikö mieli sännätä tuotteistamaan vaikka mitä? Joskus kannattaa ensin hengittää syvään, tepastella pari askelta taakse ja tarkastella kokonaisuutta.

Tarvitset selkeän kuvan strategiasi mukaisesta tuotevalikoimasta. Sen perusteella voit ensinnäkin päättää, mitkä vanhat palvelut joutavat romukoppaan. Mitkä niistä kannattaisi puleerata uuteen uskoon? Entä puuttuuko tuotesalkustasi jotain, joka sinne aivan ilmeisesti kuuluisi?

Tilaa avuksi Suomen kokenein tuotteistaja Jari Parantainen. Pian tarkastelet tuotevalikoimaasi seitsemästä eri näkökulmasta – eikä niihin kuulu perinteisen puuduttavaa uhat-mahdollisuudet-nelikenttää lainkaan!

Tulokseksi saat selkeän suunnitelman palvelukehityksesi lähtökohdaksi. 

Kuulostavatko oireet tutuilta?

Hinta

7 500 € + alv 24 %
Palvelun sisältö
Varaa projektisi

Suomen kokenein tuotteistaja avuksesi

DI Jari Parantainen on tuotteistanut insinöörien ja muiden asiantuntijoiden palveluja jo 20 vuotta. Hänen vuonna 2007 ilmestynyt Tuotteistaminen-kirjansa on kestohitti. Siitä on myynnissä nykyisin jo seitsemäs painos.

Noste-umpihangen avulla saat Jarin konkreettiset ohjeet palveluvalkoimasi remontista omaan tilanteeseesi sovitettuna. Saat lentävän lähdön. Pääset pian laskuttamaan asiantuntijoittesi työstä enemmän kate-euroja.

Suomen kokenein tuotteistaja
Jari Parantainen on Suomen kokenein tuotteistaja
Noste-umpihanki uudistaa tuotevalikoimasi

Kenelle Noste-umpihanki sopii parhaiten?

Noste-umpihanki sopii erityisesti huipputekniikkaa tai asiantuntijapalveluja toimittavien b2b-yritysten johtajille, myynnin ammattilaisille ja projektitoimituksista vastaaville asiantuntijoille.

Noste-umpihanki on tarkoitettu yritykselle, jolle on kertynyt liiankin paljon palveluja. Kukaan ei edes muista, miksi jokin tietty tuote on alun perinkään otettu mukaan.

Projektin tuloksena saat selkeän näkemyksen ja suunnitelman, jonka perusteella osaat karsia vanhentuneet palvelut, uudistaa kulahtaneet paketit ja kehittää kokonaan uusia hittituotteita.

Noste-umpihanki edellyttää sinulta, että olet valmis ahkeroimaan jo ennen projektia ja katselmustemme välillä enintään noin kahden henkilötyöpäivän verran.

Kenelle Noste-umpihanki ei sovi?

Noste-umpihanki ei ole tarkoitettu johtajalle, joka vaanii epätoivoisesti kilpailijoitaan. Strateginen ajattelu on lähes mahdotonta, jos samalla pitäisi noudattaa muiden keksimiä pelisääntöjä.

Kuten Aaro Hellaakoski totesi Lyhyesti-runossaan, ”Tietä käyden tien on vanki. Vapaa on vain umpihanki.”

Noste-umpihanki ei siis sovi lampaille, joiden mielestä Ikean tavaratalossa on pakko seurata lattiaan teipattuja nuolia.

Noste-umpihangen työkieli on aina suomi. Se ei sovi projektiryhmälle, jonka kaikki jäsenet eivät puhu, lue ja kirjoita suomea. Voit kuitenkin käännättää projektin tulokset mille kielelle tahansa jälkikäteen.

Kenelle Noste-umpihanki ei sovi?
Noste-umpihangen hyödyt

Miten hyödyt?

Jos et ole tyytyväinen Noste-umpihankeesi, saat rahasi takaisin.

Takuun edellytyksenä on vain reilu avoimuus. Tykitä kritiikkisi kiertelemättä ja kaartelematta kirjallisesti niin, että Jari voi julkaista sen nimelläsi varustettuna. Kuvasi olisi kiva yllätys. Mitä yrmympi ilme, sitä parempi.

Kokemuksia Jari Parantaisen palveluista