Noste-umpihanki™ remontoi tuotevalikoimasi

Noste-umpihangen hyödyt

Noste-umpihanki-projektissa päivität tuotevalikoimasi niin, että se on linjassa strategiasi kanssa.

Tekisikö mieli sännätä tuotteistamaan vaikka mitä? Joskus kannattaa ensin hengittää syvään, tepastella pari askelta taakse ja tarkastella kokonaisuutta.

Tarvitset selkeän kuvan strategiasi mukaisesta tuotevalikoimasta. Sen perusteella voit ensinnäkin päättää, mitkä vanhat palvelut joutavat romukoppaan. Mitkä niistä kannattaisi puleerata uuteen uskoon? Entä puuttuuko tuotesalkustasi jotain, joka sinne aivan ilmeisesti kuuluisi?

Tarkastelet tuotevalikoimaasi seitsemästä eri näkökulmasta. Tulokseksi saat selkeän suunnitelman palvelukehityksesi lähtökohdaksi. 

Kuulostavatko oireet tutuilta?

Hinta

7 500 € + alv 24 %
Palvelun sisältö
Varaa projektisi

Kenelle Noste-umpihanki sopii parhaiten?

Noste-umpihanki sopii asiantuntijapalveluja toimittavien b2b-yritysten johtajille, myynnin ammattilaisille ja projektitoimituksista vastaaville asiantuntijoille.

Noste-umpihanki on tarkoitettu yritykselle, jolle on kertynyt liiankin paljon palveluja. Kukaan ei edes muista, miksi jokin tietty tuote on alun perinkään otettu mukaan.

Noste-umpihanki edellyttää sinulta, että olet valmis ahkeroimaan jo ennen projektia ja katselmustemme välillä enintään noin kahden henkilötyöpäivän verran.

Kenelle ei sovi?

Noste-umpihanki ei ole tarkoitettu johtajalle, joka vaanii epätoivoisesti kilpailijoitaan. Strateginen ajattelu on lähes mahdotonta, jos samalla pitäisi noudattaa muiden keksimiä pelisääntöjä.

Kuten Aaro Hellaakoski totesi Lyhyesti-runossaan, ”Tietä käyden tien on vanki. Vapaa on vain umpihanki.”

Noste-umpihangen työkieli on suomi. Voit kuitenkin käännättää projektin tulokset mille kielelle tahansa jälkikäteen.

Miten hyödyt?

Saat kolmessa viikossa selkeän kuvan tuotevalikoimastasi

Projektin tuloksena saat selkeän näkemyksen asiakasryhmistäsi ja suunnitelman, jonka perusteella osaat karsia vanhentuneet palvelut, uudistaa kulahtaneet paketit ja kehittää kokonaan uusia hittituotteita.

Jos et ole tyytyväinen Noste-umpihankeesi, emme lähetä laskua.

Takuun edellytyksenä on vain reilu avoimuus. Tykitä kritiikkisi kiertelemättä ja kaartelematta kirjallisesti niin, että voimme julkaista sen nimelläsi varustettuna. Kuvasi olisi kiva yllätys. Mitä yrmympi ilme, sitä parempi.