Noste-spurtti™ on tuotteistusprojekti mikroyrittäjälle

Noste-spurtti™ on nopea asiantuntijanpalvelun tuotteistusprojekti mikroyrittäjälle, jonka liikevaihto on alle miljoona euroa vuodessa. Paketoit asiantuntemuksesi sisäänheittotuotteeksi kolmessa viikossa. 

Noste-spurtti sopii myös yksinyrittäjän lompakolle. Mutta koska projektiin sisältyy vain kolme kaksituntista sparrausta videoneuvotteluina, se edellyttää myös sinulta itseltäsi ahkerointia. 

Kuulostavatko oireet tutuilta?

Hinta

5 000 € + alv 24 %
Projektin sisältö
Varaa projektisi
Kenelle Noste-spurtti-tuotteistusprojekti sopii?

Kenelle Noste-spurtti sopii parhaiten?

Noste-spurtti-tuotteistusprojekti on tarkoitettu asiantuntijapalveluja tuottaville mikro- tai yksinyrittäjille, joiden liikevaihto jää alle miljoonaan euroon vuodessa.

Spurtin avulla pakotat itsesi keskittymään hetkeksi yhden uuden palvelusi kehitystyöhön. Se edellyttää kuitenkin sitä, että olet itse valmis pyhittämään aikaa projektin aikana sovituille kotitehtävillesi. Muuten olet pahimmillaan hankkeen lopuksi vain viisi tonnia köyhempi.

Noste-spurtissa kannattaa keksittyä osaamisesi paketoimiseen houkuttavaksi sisäänheittotuotteeksi. Tuloksen täytyy siis olla jotain hyvin selkeästi rajattua, suhteellisen edullista ja asiakkaan kannalta vaivatonta ja riskitöntä ostettavaa.

Kenelle Noste-spurtti ei sovi?

Noste-spurtti eroaa vaikkapa mainostoimiston palvelusta niin, että sparraajasi ei tee töitä puolestasi – se jää sinun vastuullesi.

Noste-spurtti ei siis ole tarkoitettu sellaiselle yrittäjälle, joka haluaa avaimet käteen -tuotteistuksen valmiina kouraansa.

Lisäksi projekti on niin lyhyt, että sen aikana ei ole mahdollista arpoa kovin pitkään sitä, mitä pitäisi tuotteistaa. Jos mahdollista, karsi siis vaihtoehtojasi jo etukäteen.

Huomaa myös, että Noste-spurtin työkieli on aina suomi. Projekti on aivan riittävän vaikea jo kotimaisellakin kielellä. Toki tulokset voidaan sitten kääntää heti hankkeen lopuksi mille kielelle tahansa.

Kenelle Noste-spurtti-tuotteistusprojekti ei sovi?
Miten hyödyt Noste-spurtti-tuotteistusprojektista?

Miten hyödyt Noste-spurtista?

Jos et ole tyytyväinen Spurttiisi, emme lähetä laskua.

Takuun edellytyksenä on vain reilu avoimuus. Tykitä kritiikkisi kiertelemättä ja kaartelematta kirjallisesti niin, että voimme julkaista sen nimelläsi varustettuna. Kuvasi olisi kiva yllätys. Mitä yrmympi ilme, sitä parempi.

Miksi tilaisit Noste-spurtin?

Ei laulua, ei leikkiä -leimasin

Saat kolmessa viikossa kolme tärkeintä myyjän työkalua

Noste-spurtin avulla rakennat palvelupaketin, joka on helppo ostaa ja myydä.

1
10-sivuinen myyntiesitys

Tiivistämme tuotteistuksesi tärkeimmät argumentit napakaksi myyntiesitykseksi. Se toimii työkaluna, jonka avulla pakotamme myyntipuheesi loogiseksi ja sujuvaksi.

2
Kysymyksiä & vastauksia -patteri

Mitä järkevää osaat sanoa, kun asiakas kysyy, vaikkapa, että ”miksi tämä palvelusi on näin kallis?” Spurttisi päätteeksi tiedät vastauksen tähänkin hankalaan kysymykseen.

3
Hinnasto

Hinnastoa et tarvitse siksi, että hintasi olisivat niin mutkikkaat. Sen sijaan hinnasto on mainio väline kertoa, millainen palvelusi versio tai varustelista vastaa mitäkin veloitustasi.