Tuotepäällikön pelastuspakkaus 1 -koulutus

Tuotepäälliköille tarkoitetun sarjan ensimmäinen koulutus neuvoo, miten pääset kiireestäsi eroon lopullisesti.

Päiväsi pärähtävät tulipalojen sammutteluun. Näpertelet yksityiskohtien parissa. Paitsi että tuotebisneksesi kärsii, vahingoitat myös itseäsi.

Et ehdi seurata markkinatrendejä tai opiskella uutta. Bisneskirja vuodessa ei riitä. Osaamisesi kaventuu vaarallisesti. Työmarkkina-arvosi hupenee. Jopa terveytesi saattaa kärsiä.

Punaisena läähättävä tuotepäällikkö ei ole kaunis näky. Pääset kiireestäsi eroon, kun opit tunnistamaan kiireesi syyt.

Tässä koulutuksessa et joudu kuuntelemaan lapsellista lässytystä siitä, miten kalenteria pitäisi täyttää.

Sen sijaan löydät työllesi selkeän johtoajatuksen. Siirryt reaktiossa sinkoilevasta juoksutytöstä tai -pojasta johtajaksi.

Kuulostavatko oireet tutuilta?

Hinnasto

Tämä kaksituntinen webinaari maksaa 2 450 euroa + arvolisäveron 24 %. Koulutus on saatavana vain suomenkielisenä etäversiona.

Jos tilaat kaikki kolme Tuotepäällikön pelastuspakkaus -sarjan koulutusta kerralla, saat ne edulliseen yhteishintaan 4 950 euroa + alv.

Vuorovaikutteinen etäkoulutus

Osallistujat voivat esittää kysymyksiä ja keskustella kouluttajan kanssa Zoom-videoneuvottelun avulla koko koulutuksen ajan.

Laadukas kuva & ääni

Koulutus lähetetään ammattimaisesti rakennetusta studiosta Full HD -tasoisena striiminä 200 megabitin kuituyhteyden kautta. Myös audio on laadultaan virheetöntä.

Saat myös tallenteen ja pikaoppaan

Hintaan sisältyy aina Full HD -tasoinen tallenne, josta on leikattu tauot pois. Se on yleisösi käytettävissä kuukauden ajan koulutuksen jälkeen.

Lisäksi kaikki osallistujat saavat tuoreen 130-sivuisen e-kirjan, joka on Tuotepäällikön pelastuspakkaus -sarjan ensimmäinen pikaopas.

Kouluttaja

Koulutuksen vetää Suomen kokenein tuotteistaja DI Jari Parantainen.

Takuu

Jos et ole sataprosenttisen tyytyväinen koulutukseen, saat kaikki rahasi takaisin.

Kouluttajanasi tuotepäällikkö, joka on myös Suomen kokenein tuotteistaja

DI Jari Parantainen on tuotteistanut insinöörien palveluja yli 20 vuotta. Hänen vuonna 2007 ilmestynyt Tuotteistaminen  -kirjansa on kestohitti. Siitä on myynnissä nykyisin jo seitsemäs painos.

Jarin Tuotepäällikön pelastuspakkaus -kirja tuli myyntiin vuonna 2013 Talentumin kustantamana. Sen opit perustuvat käytännön kokemukseen sekä tuotepäällikön että tuotepäälliköiden esimiehen töistä.

Suomen kokenein tuotteistaja
Palvelun tuotteistaminen -koulutus
Kenelle tuotepäällikön pelastuspkkaus -koulutus sopii?

Kenelle tuotepäällikön pelastuspakkaus 1 -koulutus sopii parhaiten?

Jari Parantaisen tuotepäällikkökoulutus sopii erityisesti huipputekniikkaa tai asiantuntijapalveluja toimittavien b2b-yritysten tuotehallinnasta vastaaville asiantuntijoille ja heidän esimiehilleen.

Onnellisen osallistujan titteli on tyypillisesti tuotepäällikkö, tuotejohtaja, tuotekehittäjä, palvelukehittäjä, valikoimapäällikkö tai valikoimajohtaja.

Kenelle Tuotepäällikön pelastuspakkaus 1 -koulutus ei sovi?

Huonoimmat palautteet tästä koulutuksesta antavat yleensä ne osallistujat, joiden työnantaja (tai asiakas) toimii tiukasti viranomaisten säätelemällä alalla. Sellaisia ovat teleoperaattorit, apteekit, terveydenhuollon yritykset, pankit, vakuutusyhtiöt ja lakitoimistot.

Myös julkishallinnon parissa painivat sekä suurten keskusliikkeiden tavarantoimittajat ovat usein avun ulottumattomissa – ainakin omasta mielestään.

Palautteiden taustalla on opittu avuttomuus. Osallistujat ovat vankasti sitä mieltä, etteivät he voi tehdä mitään toisin. Siksi he vain turhautuvat uusista ideoista.

Koulutuksesta saat vastauksen kysymyksiin

Mikä muuttuu tämän koulutuksen ansiosta?

Ei laulua, ei leikkiä -leimasin

Taklaa tuotepäällikön 3 pahinta vihollista

Tuotepäällikön pelastuspakkaus -koulutusten ensimmäinen osa kertoo, miten otat niskalenkin kiireestä. Sen avulla pääset eroon kolmesta tuotepäällikön työssä yleisestä ongelmasta.

 

1
Ruokit harhaisia odotuksia

Kiire syntyy omassa päässäsi. Se on tunne, josta olet itse vastuussa. Ulkopuolisten voimien syyttäminen ei johda mihinkään.

2
Selittelet itsellesi & muille

Yllättävän harvat aikuisetkaan ymmärtävät, mitä vastuu lopulta tarkoittaa. Oireista yleisin on jatkuva selittely.

3
Sekoitat kiireiset ja tärkeät työt

Suurin osa meistä keskittyy kiireisiin töihinsä päivästä ja viikosta toiseen. Se on varmin tapa sössiä lupaavakin tuotepäällikön ura.

Kokemuksia Jari Parantaisen koulutuksista

Jos et ole tyytyväinen koulutukseen, saat kaikki rahasi takaisin.

Takuun edellytyksenä on vain reilu avoimuus. Tykitä kritiikkisi kiertelemättä ja kaartelematta kirjallisesti niin, että Jari voi julkaista sen nimelläsi varustettuna koulutuksen muiden palautteiden ohessa. Kuvasi olisi kiva yllätys. Mitä yrmympi ilme, sitä parempi.