Sujuvoita toimitusta -liinauskoulutus

Koulutuksesta saat perusteet liinaukseen jos  tavoitteesi on toimittaa palvelut ajallaan, tuottaa kilpailijoita parempaa laatua ja saada tyytyväisempiä asiakkaita. 

Erityisen tarpeellinen koulutus on jos olet antanut jämerän asiakaslupauksen, jotta pystyt sen pitämään.  Koulutuksesta saat konkreettisia keinoja yrityksesi tuottavuuden tuplaamiseen. 

Koulutuksen tarkoitus on avata silmäsi keinoille, joilla puolitatte toimitusaikanne ja tuplaatte tuottavuutenne. Nämä keinot voit viedä helposti käytäntöön. 

Koulutuksessa hyödynnämme menetelmiä Leanista, Scrummista ja muista ketteristä menetelmistä. Puhumme kuitenkin selvää suomea ja kerromme käytännön esimerkein miten voit niitä arjessa hyödyntää.

Kuulostavatko oireet tutuilta?

Hinnasto

PIUKEA
Keynote enintään 45 min 950 €

NAPAKKA
Enintään kolmen tunnin koulutus 2 450 €

TAINNUTTAVA
Koko päivän koulutus 3 850 €

Hintoihin lisätään arvonlisäveroa 24 %.

Uudenmaan ja Varsinais-Suomen ulkopuolella paikan päällä pidettävien koulutusten ja konsultointien hintoihin lisätään 10%.

Vuorovaikutteinen koulutus

Toteutamme koulutukset etänä tai paikanpäällä tiloissasi. 

Etäkoulutukset pääsääntöisesti Teamsin välityksellä. Hintaan sisältyy aina tallenne, jonka saat yrityksesi sisäiseen käytöön kuukaudeksi. 

Kouluttaja

Koulutuksen vetävät Nosteen kokeneet kouluttajat. 

Takuu

Jos et ole sataprosenttisen tyytyväinen koulutukseen, emme lähetä laskua. 

Kenelle koulutus sopii parhaiten?

Koulutus sopii eritysesti asiantuntijatiimeille ja heidän esimiehilleen. Koulutuksessa on hyvä olla mukana koko tiimi, jotta yhteinen kieli työnkulkujen kehittämiseen ja pullonkaulojen poistamiseen syntyy.

Koulutus sopii myös niille, jotka ovat pohtineet Lean-menetelmiä prosessiensa kehittämiseen. 

Kenelle koulutus ei sovi?

Jos olette jo kokeneita Leanin tai Agilen ammattilaisia, tämä koulutus on liian kansantajuista teille. Osa hyödyistä voi jäädä saamatta, mikäli toimitte tiukasti viranomaisten säätelemällä alalla.

Poista sujuvuuden 3 viheliäisintä vastustajaa

1
Resurssitehokkuus

Ajattelet ehkä, että resurssitehokkuus on avain onneen. Siksi asiakkaasi odottavat jonossa ja keskeneräiset työt varastoissa.

2
Kadonneen tiedon metsästys

Asiantuntijoidesi aika kuluu tietoa etsiessä ja kansioita selatessa. Oliko se sähköpostissa vai Teamsissa?

3
Hukkapesue

Asiakkaan polusta 90% on todennäköisesti hukkaa. Asiakas odottaa kun asiantuntijasi etsivät, kulkevat, varastoivat ja pyörittävät byrokratiaa.

Mikä muuttuu tämän koulutuksen ansiosta?

Ei laulua, ei leikkiä. Tuotteistaminen tuplaa katteesi.

Koulutuksesta saat vastauksen kysymyksiin

Jos et ole tyytyväinen koulutukseen, emme lähetä laskua.

Takuun edellytyksenä on vain reilu avoimuus. Tykitä kritiikkisi kiertelemättä ja kaartelematta kirjallisesti niin, että voimme julkaista sen nimelläsi varustettuna koulutuksen muiden palautteiden ohessa. Kuvasi olisi kiva yllätys. Mitä yrmympi ilme, sitä parempi.