Sissimarkkinointi on tarkoitettu persaukisille yrittäjille ja asiantuntijoille

Sissimarkkinoija tarvitsee rahan sijaan älyä, ketteryyttä ja aikaa. Silti hän voittaa suurten kilpailijoiden massiiviset mainoskampanjat.

Olet jo havainnut, miten surkeasti perinteiset massamarkkinoijien keinot myyvät tuotteitasi tai palvelujasi. Toisaalta jossain tuolla on ostajia, jotka tarvitsisivat ratkaisuasi nyt heti. 

Miten saisit heihin yhteyden järjellisin kustannuksin?

Tämä sissimarkkinoinnin webinaari pursuu vinkkejä & neuvoja, joiden avulla saat viestisi erottumaan isojen yritysten mitättömästä markkinoinnista.

Teoreettista höpinää ei ole luvassa. Kuulet vain tukuttain maalaisjärkeen ja kokemukseen perustuvia neuvoja, jotka sopivat – ehkä muutamia aivan toivottomia nössöjä lukuunottamatta – jokaiselle suomalaiselle pienyrittäjälle myös käytännössä.

Kuulostavatko oireet tutuilta?

Hinnasto

Koulutus on saatavana kolmena eri webinaariversiona:

  • Enintään kahden tunnin koulutus 2 450 € (SUOSITUIN)
  • Puolen päivän koulutus 2 950 €
  • Koko päivän koulutus 3 450 €

Hintoihin lisätään arvonlisäveroa 24 %.

Vuorovaikutteinen etäkoulutus

Osallistujat voivat esittää kysymyksiä ja keskustella kouluttajan kanssa Zoom-videoneuvottelun avulla koko koulutuksen ajan.

Laadukas kuva & ääni

Koulutus lähetetään ammattimaisesti rakennetusta studiosta Full HD -tasoisena striiminä 200 megabitin kuituyhteyden kautta. Myös audio on laadultaan virheetöntä.

Saat myös tallenteen

Hintaan sisältyy aina Full HD -tasoinen tallenne, josta on leikattu tauot pois. Se on yleisösi käytettävissä kuukauden ajan koulutuksen jälkeen.

Kouluttaja

Koulutuksen vetää Suomen kokenein tuotteistaja DI Jari Parantainen.

Takuu

Jos et ole sataprosenttisen tyytyväinen koulutukseen, saat kaikki rahasi takaisin.

Kouluttajana kokenut sissi

Sparraajanasi toimii markkinointisissi, DI ja Suomen kokenein tuotteistaja Jari Parantainen. Hän on entinen mainostoimiston toimitusjohtaja ja copywriter. Parantainen on suunnitellut kymmenille pk-yrityksille tuottoisia markkinointikampanjoita. Hän on suosittu ja suorapuheinen esiintyjä, joka on myös kirjoittanut sissimarkkinoinnista hittikirjan.

Sissioperaatioita niin kaduilla kuin netissäkin

Kenelle Sissimarkkinointi-koulutus sopii parhaiten?

Jari Parantaisen sissimarkkinoinnin koulutus sopii kaltaisellesi pienyrittäjälle, jolla riittää reipasta asennetta ja maalaisjärkeä. Rikas sinun ei tarvitse vielä olla.

Sissimarkkinointi on alun perinkin keksitty köyhien yrittäjien tarpeisiin. Siksi se sopii erinomaisesti myös vasta yrittämistä harkitseville tai nuorille aloittaville yrittäjille. Opit ovat soveltuvat käyttöösi, olivat asiakkaasi sitten kuluttajia, yrityksiä tai julkisen puolen organisaatiota.

Kenelle Sissimarkkinointi-koulutus ei sovi?

Sissimarkkinointi ei sovi nössöille, pelkureille ja kukkahattutädeille. Sissin keinot poikkeavat valtavirrasta. Siksi hänen on uskallettava erottua – vaikka hän samalla polttaisi toisinaan jonkun satunnaisen herkkähipiäisen ammattipaheksujan käämit.

Mikä tahansa markkinointi valuu hukkaan, jos se ei herätä tunteita kenessäkään. Ja kun se herättää tunteita, silloin se herättää myös kielteisiä tunteita. Se on pelkästään hyvä merkki.

Sissimarkkinointi perustuu yllättäviin ratkaisuihin, jotka erottuvat mitättömästä mainonnasta ja muusta tyhjänpäiväisestä hyminästä. 

Pelkurit tuhlaavat tässä koulutuksessa aikaansa, koska he eivät uskalla soveltaa edes hyväksi havaittuja sissimarkkinoinnin keinoja kuitenkaan.

Webinaarista saat vastauksia tärkeisiin kysymyksiin

Jos et ole tyytyväinen koulutukseen, saat kaikki rahasi takaisin.

Takuun edellytyksenä on vain reilu avoimuus. Tykitä kritiikkisi kiertelemättä ja kaartelematta kirjallisesti niin, että Jari voi julkaista sen nimelläsi varustettuna koulutuksen muiden palautteiden ohessa. Kuvasi olisi kiva yllätys. Mitä yrmympi ilme, sitä parempi.

Kokemuksia Jari Parantaisen koulutuksista

Mikä muuttuu tämän koulutuksen ansiosta?

Ei laulua, ei leikkiä. Tuotteistaminen tuplaa katteesi.

Nämä kolme osaa määräävät tuloksesi

Markkinointisi teho rakentuu kolmesta osasta, joista jokaisen täytyy olla kunnossa:

Tulos = Osaaminen x Halu x Uskallus 

Jos kertolaskun yksikin tekijä on nolla, myös tuloksesi on tietysti nolla.

Sissimarkkinointi ei eroa tässä muista markkinoinnin lajeista. Mutta se pakottaa sinut kohtaamaan totuuden.

1
Osaaminen

Jos et osaa edes markkinoinnin perusteita, mikään halu tai uskallus ei riitä. Tämä on kuitenkin harvoin ongelman ydin.

2
Halu

Osaaminen ja rohkeus valuu hukkaan, jos et yksinkertaisesti halua markkinoida. Luvassa on ankeita aikoja myös nousukaudella.

3
Uskallus

Useimmat yrittäjät osaisivat ja haluaisivat markkinoida tehokkaasti. Ongelma on vain se, että rohkeus ei siihen riitä.