Noste-tuotteistamo®-verkkovalmennus

Noste-tuotteistamo verkkovalmennuksesta tuotteistustyökalut mikroyritykselle ja yrittäjälle

Noste-tuotteistamo-verkkovalmennus on tarkoitettu mikroyritykselle, yrittäjälle tai muulle asiantuntijalle uuden palvelun tee-se-itse -tuotteistamiseen tai vanhan palvelun virkistämiseen – jopa viikossa!

Tuotteistamisen tarkoitus on tehdä ostamisesta helppoa. Valmennus tiivistää keinot, joilla osaamisesi käy kaupaksi nopeammin ja kannattavammin.

Valmennuksen aikana rakennat konkreettisen myyntiesityksen. Napakat videot, tehtävät, lisämateriaalit sekä ladattavat mallipohjat auttavat sinua kiteyttämään hittituotteen tunnusmerkit palvelullesi ja tiivistämään myyntipuheesi sujuvaksi.

Saat myös käytännölliset vinkit hinnoitteluun sekä asiakastestauksen ja myynnin käynnistykseen heti valmennuksen jälkeen.   

Kuulostavatko oireet tutuilta?

Hinta

495 € + alv 24%
Valmennuksen sisältö
Toteutus ja kesto

Verkkovalmennus toteutetaan Howspace-työtilassa. 

Palvelun tuotteistamiseen videoiden, tehtävien ja mallipohjien avulla kannattaa varata aikaa noin kolmen työpäivän verran.

Työtila ja sen sisällöt ovat käytettävissäsi kahden kuukauden ajan. 

Valmentajat

Valmennuksen vetää Nosteen kokeneet tuotteistajat. 

Henkilökohtainen sparraus

Mikäli kaipaat valmennuksen edetessä ulkopuolisen vinkkejä ja apua palvelusi tai myyntiesityksesi kiteytykseen, voit varata lisämaksusta henkilökohtaisen etäsparrauksen.

Sparrauksen hinta 550€+alv 24%/1h. 

Kenelle verkkovalmennus sopii parhaiten?

Verkkovalmennuksemme sopii mikroyritykselle, yrittäjälle tai muulle asiantuntijalle, joka haluaa tee-se-itse -tyyliin, mutta ohjatusti, tuotteistaa uuden tai virkistää vanhan palvelun.

Tuotteistuksen läpivienti itsenäisesti vaatii selkärankaa. Yhteensä sinun kannattaa vapauttaa kalenteriisi työaikaa noin kolmen työpäivän verran. Luvassa on siis ihan reilua raadantaa, sillä mikäänhän hyvä ei synny itsestään! 

Kenelle ei sovi?

Verkkovalmennus sopii kaikille mikroyrityksille, yrittäjille ja asiantuntijoille, jotka haluavat tehdä kannattavampaa bisnestä.

Verkkovalmennuksessa tuotteistuksen saattaminen maaliin asti jää kuitenkin sinun vastuulle. Mikäli siis haluat avaimet käteen -tuotteistuksen valmiina kouraasi, Noste-tuotteistamo ei ole sopiva palvelu sinulle.

Verkkovalmennuksessa saat lentävän lähdön myyntiin.

Verkkovalmennuksessa rakennat palvelupaketin kolmen työkalun avulla.
Palvelun, joka on helppo ostaa ja myydä.

1
Myyntiesitys

Tiivistät tuotteistuksesi tärkeimmät argumentit napakaksi myyntiesitykseksi.

Se toimii työkaluna, joka pakottaa  myyntipuheesi  sujuvaksi. Sen pohjalta voit laatia palvelukuvaukset verkkosivuillesi, esitteen, tarjous- ja sopimusmallit sekä terävöittää markkinointiviestejäsi.

2
Kysymyksiä&Vastauksia

Valmistaudut vastaamaan asiakkaasi esittämiin hankaliin kysymyksiin.

Kysymykset ovat tyypillisiä asiakkaiden vastaväitteitä, toistuvia harhakäsityksiä, lisätietotarpeita tai asioita, mitä asiakas ei ymmärrä palvelusta​. Vaikkapa ”miksi tämä palvelunne on näin kallis?”

3
Tuotteistajan tehtävälista

Varmistat, että myynti käynnistyy ja lähdet asiakkaisiin.

Tuotteistajan tehtävälistan avulla varmistat, että korjaat palvelupakettia asiakaspalautteiden ja kokemusten perusteella sekä tuotteistat tarvittavat materiaalit myynnin synnyttämiseksi.

Mikä muuttuu tämän verkkovalmennuksen ansiosta?

Kysymyksiä & vastauksia Noste-tuotteistamosta

Howspace toimii täysin ns. SaaS-palveluna pilvessä. Ainoa ohjelma, minkä tarvitset sen käyttämiseen on normaali internet-selain. Tilatessasi ja maksaessasi verkkokurssin saat sähköpostiisi kirjautumislinkin verkkokurssille.

Myyntiesitys-, Kysymyksiä&vastauksia- sekä Tuotteistajan tehtävälista -mallipohjat ovat power point -tiedostoja. Saat ladattua ne omalle koneellesi työtilan ensimmäiseltä sivulta. 

Voit maksaa verkkokurssin verkkopankissa tai luottokortilla. Maksaessasi sinun ei tarvitse rekisteröityä erikseen.

Maksulaitoksena toimii Holvi Payment Services Oy, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

Vain oma ahkeruutesi on rajana. Howspace -työtila videoineen ja tehtävineen on käytössäsi kaksi kuukautta. Ladattavia mallipohjia voit hyödyntää rajattoman määrän omien palveluidesi tuotteistamisessa.

Jos sinulle herää mitä tahansa kysymyksiä valmennuksen eri aihepiireihin liittyen, voit laittaa avoimen kysymyksen työtilan sivun alareunan chat-kenttään. Moni muukin pohtii varmasti samaa, joten kaikki kysymykset ja vastaukset näkyvät kaikille valmennukseen osallistujille.

Nosteen valmentajat vastaavat chattiin tulleisiin kysymyksiin viimeistään 24 tunnin aikana. 

Jokaisen työtilan sivun alareunassa on chat-kenttä, jonka kysymykset näkyvät kaikille valmennukseen osallistuville. Voit hyödyntää ”parviälyä” ja kysyä pikavinkkiä muilta osallistujilta. 

Työtilasta löydät linkin, josta voit ostaa henkilökohtaisen, tunnin kestoisen sparrauksen. Nosteen tuotteistaja perehtyy ennakkoon valmennuksen aikana tekemääsi materiaaliin. Keskustellaan yhdessä ja etsitään ratkaisut ongelmaan. Saat sparrauksesta vielä muistion ja jatkostepit tuotteistukseen.

Yhden sparrauksen hinta on 550 € + alv 24%. 

Mikäli kirjautumislinkin sisältänyt sähköposti on hukkunut, mene osoitteeseen https://login.in.howspace.com/ ja syötä sähköpostiosoitteesi, jonka ilmoitit maksaessasi verkkovalmennuksen. Saat uuden kirjautumislinkin sähköpostiisi.

Hyvä tapa on tallentaa verkkovalmennus selaimen kirjanmerkkeihin!

Koulutamme myös hinnoittelusta, myynnin psykologiasta ja liinauksesta.