Etämyyjäksi vai eläkkeelle?

Turha kuvitella, että entiset ajat enää palaisivat. Näin teet asiakkaaseen vaikutuksen myös videoneuvottelussa.

Moni asiantuntija ja myyjä elättelee kuvitelmaa, että videoneuvottelut ja etätyöt ovat vain jokin väliaikainen riesa, josta pääsemme pian eroon.

Et kuitenkaan voi selittää kömpelöä videokäytöstä loputtomasti sillä, että tilanne muuttui yllättäen joskus keväällä 2020.

Viimeistään nyt jokainen fiksu ammattilainen varautuu siihen, että yhä suurempi osa neuvotteluista, projekteista ja myyntikäynneistä on hoidettava etänä netin välityksellä tästä hamaan tappiin.

Kun fiksut kilpailijasi ottavat tilanteen haltuun joka tapauksessa, alat pian vaikuttaa amatööriltä ja reppanalta heihin verrattuna.

Tavoitteesi on vaikuttaa asiakkaasi käytökseen aivan kuten perinteisessäkin tapaamisessa. Mutta tarvitset siihen uusia taitoja, joita kukaan meistä ei ole saanut synnyinlahjana.

Kuulostavatko oireet tutuilta?

Hinnasto

Koulutus on saatavana kolmena eri webinaariversiona:

  • Enintään kahden tunnin koulutus 2 450 € (SUOSITUIN)
  • Puolen päivän koulutus 2 950 €
  • Koko päivän koulutus 3 450 €

Hintoihin lisätään arvonlisäveroa 24 %.

Vuorovaikutteinen etäkoulutus

Osallistujat voivat esittää kysymyksiä ja keskustella kouluttajan kanssa Zoom-videoneuvottelun avulla koko koulutuksen ajan.

Laadukas kuva & ääni

Koulutus lähetetään ammattimaisesti rakennetusta studiosta Full HD -tasoisena striiminä 200 megabitin kuituyhteyden kautta. Myös audio on laadultaan virheetöntä.

Saat myös tallenteen

Hintaan sisältyy aina Full HD -tasoinen tallenne, josta on leikattu tauot pois. Se on yleisösi käytettävissä kuukauden ajan koulutuksen jälkeen.

Kouluttaja

Koulutuksen vetää Suomen kokenein tuotteistaja DI Jari Parantainen.

Takuu

Jos et ole sataprosenttisen tyytyväinen koulutukseen, saat kaikki rahasi takaisin.

Kouluttajana Suomen kokenein tuotteistaja

DI Jari Parantainen on tuotteistanut insinöörien ja muiden asiantuntijoiden palveluja jo 20 vuotta.

Tämä aikaisemmin pahasta kamerakammosta kärsinyt konsultinretku on vetänyt projekteja ja koulutuksia etänä studiostaan Espoosta vuodesta 2016 saakka. Matkan varrella on sattunut monia kommelluksia, joita sinun ei kannata toistaa.

Suomen kokenein tuotteistaja

Kenelle Etämyyjäksi vai eläkkeelle -koulutus sopii parhaiten?

Jari Parantaisen etämyynnin koulutus sopii erityisesti huipputekniikkaa tai asiantuntijapalveluja toimittavien b2b-yritysten ratkaisumyynnin ammattilaisille, projektitoimituksista vastaaville asiantuntijoille ja heidän esimiehilleen.

Onnellisen osallistujan titteli on tyypillisesti tekninen myyjä tai asiantuntija, projekti-insinööri, projektipäällikkö, palvelupäällikkö, tuotepäällikkö,  markkinointijohtaja, myyntijohtaja  tai yksikön vetäjä.

Kenelle Etämyyjäksi vai eläkkeelle -koulutus ei sovellu?

Huonoimmat palautteet tästä koulutuksesta antavat ne karismaansa luottavat myyjät, asiantuntijat ja johtajat, jotka ovat tottuneet hurmaamaan asiakkaitaan perinteisin keinoin palavereissa ja erilaisissa tilaisuuksissa.

Usein juuri nämä ammattilaiset tuntuvat jämähtäneen odottelemaan nostalgisten vanhojen aikojen paluuta.

Koulutus sopii huonosti myös niille esimiehille ja asiantuntijoille, jotka eivät ole valmiita investoimaan edes muutamia satasia kunnollisten työvälineiden hankkimiseen.

Koulutuksesta saat vastauksen kysymyksiin

Jos et ole tyytyväinen koulutukseen, saat kaikki rahasi takaisin.

Takuun edellytyksenä on vain reilu avoimuus. Tykitä kritiikkisi kiertelemättä ja kaartelematta kirjallisesti niin, että Jari voi julkaista sen nimelläsi varustettuna koulutuksen muiden palautteiden ohessa. Kuvasi olisi kiva yllätys. Mitä yrmympi ilme, sitä parempi.

Kokemuksia Jari Parantaisen koulutuksista

Mikä muuttuu tämän koulutuksen ansiosta?

Ei laulua, ei leikkiä -leimasin

Tunnista etätapaamisen 3 pahinta vihollista

Jokaisen tapaamisesi tavoite on muuttaa asiakkaasi käytöstä tavalla tai toisella. Se onnistuu vain, jos pystyt vaikuttamaan neuvottelusi vastapuoleen. Tie nousee usein pystyyn kolmesta syystä.

1
Esiinnyt epävarmasti

Toisin kuin moni kuvittelee, esiintyminen etäneuvottelussa on vaikeampaa kuin perinteisessä tapaamisessa nenätysten.

2
Tykität sekavaa sisältöä

Jos esityksesi rakenne ja sisältö on tyhjänpäiväistä roskaa, paraskaan esiintyjä ei saisi viestiään läpi. 

3
Videotekniikka tökkii

Jos valaistus on huono, kuvakulma outo ja äänesi pätkii jatkuvasti, tietenkin kaikkien huomio kiinnittyy epäoleellisiin asioihin.