Alennusmyynti kielletty on hinnoittelukoulutus insinööreille ja muille asiantuntijoille

Alennusmyynti kielletty on hinnoittelukoulutus sinisilmäisille asiantuntijoille ja heidän liian kilteille esimiehilleen. Opettele laskuttamaan palvelusta enemmän. Koulutuksessa kuulet, miksi se on reilua kaikkien kannalta.

Usein asiantuntija kuvittelee, että ainoa rehellinen hinnoittelun menetelmä perustuu hänen omiin kustannuksiinsa. Ajatus ei kestä kriittistä tarkastelua. Se johtaa vain siihen, että rahaa jää pöydälle aivan turhaan.

Kokemukset varsinaisista tarjouskilpailuista kertovat, että kisan voittaa yleensä se myyjä, joka haksahtaa pahimpaan hinnoitteluvirheeseen. Miten vältät karkeat kömmähdykset, jotka suistavat bisneksesi varmaan kurjuuteen?

Kuulostavatko oireet tutuilta?

Hinnasto

Koulutus on saatavana kolmena eri webinaariversiona:

  • Enintään kahden tunnin koulutus 2 450 € (SUOSITUIN)
  • Puolen päivän koulutus 2 950 €
  • Koko päivän koulutus 3 450 €

Hintoihin lisätään arvonlisäveroa 24 %.

Vuorovaikutteinen etäkoulutus

Osallistujat voivat esittää kysymyksiä ja keskustella kouluttajan kanssa Zoom-videoneuvottelun avulla koko koulutuksen ajan.

Laadukas kuva & ääni

Koulutus lähetetään ammattimaisesti rakennetusta studiosta Full HD -tasoisena striiminä 200 megabitin kuituyhteyden kautta. Myös audio on laadultaan virheetöntä.

Saat myös tallenteen

Hintaan sisältyy aina Full HD -tasoinen tallenne, josta on leikattu tauot pois. Se on yleisösi käytettävissä kuukauden ajan koulutuksen jälkeen.

Kouluttaja

Koulutuksen vetää Suomen kokenein tuotteistaja DI Jari Parantainen.

Takuu

Jos et ole sataprosenttisen tyytyväinen koulutukseen, saat kaikki rahasi takaisin.

Kouluttajana Suomen kokenein tuotteistaja

DI Jari Parantainen on tuotteistanut ja hinnoitellut insinöörien ja muiden asiantuntijoiden palveluja yli 20 vuotta. Hänen vuonna 2017 ilmestynyt Hinnoittelu on helppoa ja hauskaa -kirjansa on soveltuu erinomaisesti tämän koulutuksen oheislukemiseksi.

Alennusmyynti kielletty -koulutuksessa kuulet Jarin konkreettiset hinnoitteluohjeet napakaksi tiivistettynä. Pääset eroon tyhmistä alennuksista. Laskutat ammattilaistesi työstä enemmän kate-euroja.

Suomen kokenein tuotteistaja

Kenelle Alennusmyynti kielletty -koulutus sopii parhaiten?

Jari Parantaisen hinnoittelukoulutus sopii erityisesti huipputekniikkaa tai asiantuntijapalveluja toimittavien b2b-yritysten ratkaisumyynnin ammattilaisille, projektitoimituksista vastaaville asiantuntijoille ja heidän esimiehilleen.

Onnellisen osallistujan titteli on tyypillisesti tekninen asiantuntija, projekti-insinööri, projektipäällikkö, tuotekehityspäällikkö, palvelupäällikkö, tuotepäällikkö,  markkinointijohtaja, myyntijohtaja tai yksikön vetäjä.

Kenelle Alennusmyynti kielletty -koulutus ei sovi?

Huonoimmat palautteet tästä koulutuksesta antavat yleensä ne osallistujat, joiden työnantaja (tai asiakas) toimii tiukasti viranomaisten säätelemällä alalla. Sellaisia ovat teleoperaattorit, apteekit, terveydenhuollon yritykset, pankit, vakuutusyhtiöt ja lakitoimistot.

Myös julkishallinnon parissa painivat sekä suurten keskusliikkeiden tavarantoimittajat ovat usein avun ulottumattomissa – ainakin omasta mielestään.

Palautteiden taustalla on ns. opittu avuttomuus. Osallistujat ovat vankasti sitä mieltä, etteivät he voi tehdä mitään toisin. Siksi he vain turhautuvat.

Koulutuksesta saat vastauksen kysymyksiin

Jos et ole tyytyväinen koulutukseen, saat kaikki rahasi takaisin.

Takuun edellytyksenä on vain reilu avoimuus. Tykitä kritiikkisi kiertelemättä ja kaartelematta kirjallisesti niin, että Jari voi julkaista sen nimelläsi varustettuna koulutuksen muiden palautteiden ohessa. Kuvasi olisi kiva yllätys. Mitä yrmympi ilme, sitä parempi.

Kokemuksia Jari Parantaisen koulutuksista

Mikä muuttuu tämän koulutuksen ansiosta?

Ei laulua, ei leikkiä. Tuotteistaminen tuplaa katteesi.

Raivaa hinnoittelijan 3 pahinta vihollista

Alennusmyynti kielletty -koulutuksessa Jari kertoo konkreettisten esimerkkien avulla, miten asiantuntijatyön sitkeät viholliset heikentävät organisaatiotasi ja nakertavat tulostasi. Tietenkin saat niihin myös vastalääkettä, jotta menestyisit työssäsi entistäkin paremmin.

1
Voitto on syntiä -ajattelu

Moni aivan täysjärkinen asiantuntija ajattelee, että voiton tekeminen on väärin. Nyt hän kuulee, miksi se on aivan älytön ajatus.

2
Hinta perustuu kustannuksiin

Kustannuspohjainen hinnoittelu on paitsi maailman yleisin, myös maailman tyhmin hinnoittelun menetelmä.

3
Hintojen täytyy miellyttää

Toisin kuin jopa myynnin ammattilaiset kuvittelevat, tavoite ei voi olla se, että asiakas olisi aina hintaansa tyytyväinen.