Alennusmyynti kielletty on hinnoittelukoulutus insinööreille ja muille asiantuntijoille

Alennusmyynti kielletty on hinnoittelukoulutus sinisilmäisille asiantuntijoille ja heidän liian kilteille esimiehilleen. Opettele laskuttamaan palvelusta enemmän. Koulutuksessa kuulet, miksi se on reilua kaikkien kannalta.

Usein asiantuntija kuvittelee, että ainoa rehellinen hinnoittelun menetelmä perustuu hänen omiin kustannuksiinsa. Ajatus ei kestä kriittistä tarkastelua. Se johtaa vain siihen, että rahaa jää pöydälle aivan turhaan.

Kokemukset varsinaisista tarjouskilpailuista kertovat, että kisan voittaa yleensä se myyjä, joka haksahtaa pahimpaan hinnoitteluvirheeseen. Miten vältät karkeat kömmähdykset, jotka suistavat bisneksesi varmaan kurjuuteen?

Kuulostavatko oireet tutuilta?

Hinnasto

PIUKEA
Keynote enintään 45 min 950 €

NAPAKKA
Enintään kolmen tunnin koulutus 2 450 €

Hintoihin lisätään arvonlisäveroa 24 %.

Uudenmaan ja Varsinais-Suomen ulkopuolella paikan päällä pidettävien koulutusten ja konsultointien hintoihin lisätään 10%.

Vuorovaikutteinen koulutus

Toteutamme koulutukset etänä tai paikan päällä tiloissasi. 

Etäkoulutukset pääsääntöisesti Teamsin välityksellä. Hintaan sisältyy aina tallenne, jonka saat yrityksesi sisäiseen käytöön kuukaudeksi. 

Kouluttaja

Koulutuksen vetävät Nosteen kokeneet kouluttajat. 

Takuu

Jos et ole sataprosenttisen tyytyväinen koulutukseen, emme lähetä laskua. 

Kenelle koulutus sopii parhaiten?

Hinnoittelukoulutuksemme sopii  asiantuntijapalveluja toimittavien b2b-yritysten ratkaisumyynnin ammattilaisille, projektitoimituksista vastaaville asiantuntijoille ja heidän esimiehilleen.

Onnellisen osallistujan titteli on tyypillisesti tekninen asiantuntija, projekti-insinööri, projektipäällikkö, tuotekehityspäällikkö, palvelupäällikkö, tuotepäällikkö,  markkinointijohtaja, myyntijohtaja tai yksikön vetäjä.

Kenelle koulutus ei sovi?

Huonoimmat palautteet tästä koulutuksesta antavat yleensä ne osallistujat, joiden työnantaja (tai asiakas) toimii tiukasti viranomaisten säätelemällä alalla. Sellaisia ovat teleoperaattorit, apteekit, terveydenhuollon yritykset, pankit, vakuutusyhtiöt ja lakitoimistot.

Myös julkishallinnon parissa painivat sekä suurten keskusliikkeiden tavarantoimittajat ovat usein avun ulottumattomissa.

Koulutuksesta saat vastauksen kysymyksiin

Jos et ole tyytyväinen koulutukseen, saat kaikki rahasi takaisin.

Takuun edellytyksenä on vain reilu avoimuus. Tykitä kritiikkisi kiertelemättä ja kaartelematta kirjallisesti niin, että voimme julkaista sen nimelläsi varustettuna koulutuksen muiden palautteiden ohessa. Kuvasi olisi kiva yllätys. Mitä yrmympi ilme, sitä parempi.

Mikä muuttuu tämän koulutuksen ansiosta?

Ei laulua, ei leikkiä. Tuotteistaminen tuplaa katteesi.

Raivaa hinnoittelijan 3 pahinta vihollista

Alennusmyynti kielletty -koulutuksessa kerromme konkreettisten esimerkkien avulla, miten asiantuntijatyön sitkeät viholliset heikentävät organisaatiotasi ja nakertavat tulostasi. Tietenkin saat niihin myös vastalääkettä, jotta menestyisit työssäsi entistäkin paremmin.

1
Voitto on syntiä -ajattelu

Moni aivan täysjärkinen asiantuntija ajattelee, että voiton tekeminen on väärin. Nyt hän kuulee, miksi se on aivan älytön ajatus.

2
Hinta perustuu kustannuksiin

Kustannuspohjainen hinnoittelu on paitsi maailman yleisin, myös maailman tyhmin hinnoittelun menetelmä.

3
Hintojen täytyy miellyttää

Toisin kuin jopa myynnin ammattilaiset kuvittelevat, tavoite ei voi olla se, että asiakas olisi aina hintaansa tyytyväinen.