Noste-tuotteistamo® tarjoaa 2 x 90 minuuttia konsultointia johtajalle & asiantuntijalle

Oletko epävarma siitä, miten palvelun tuotteistaminen kannattaisi hoitaa käytännössä? Entä mistä tuotteistus kannattaisi aloittaa?

Noste-tuotteistamo on napakka puolen päivän konsultointi-istunto johtajalle, yrittäjälle tai asiantuntijalle.

Saat avuksesi Suomen kokeneimman tuotteistajan sparraamaan ja ideoimaan, kun tavoitteenaasi on asiantuntijapalvelun  tuotteistaminen helposti ostettavaksi ja myytäväksi paketiksi.

Tunnistatko tilanteesi?

Hinta

2 950 € + alv 24 %
Konsultoinnin sisältö
Varaa konsultointi

Suomen kokenein tuotteistaja avuksesi

DI Jari Parantainen on tuotteistanut insinöörien ja muiden asiantuntijoiden palveluja jo 20 vuotta. Hänen vuonna 2007 ilmestynyt Tuotteistaminen-kirjansa on kestohitti. Siitä on myynnissä nykyisin jo seitsemäs painos.

Jarilla on kokemusta sadoista eri toimialojen tuotteistusprojekteista. Hän hahmottaa tilanteesi hetkessä. Saat virkistäviä ideoita ja kuulet konkreettisia esimerkkejä. Löydät suunnan tuotteistushankkeellesi. 

Suomen kokenein tuotteistaja
Jari Parantainen on Suomen kokenein tuotteistaja
Kenelle Noste-tuotteistamo sopii?

Kenelle Noste-tuotteistamo sopii?

Noste-tuotteistamo on tarkoitettu johtajille, yrittäjille ja asiantuntijoille, jotka haluaisivat tuotteistaa palvelujaan helpommin ostettaviksi.

Nyt vain johtoajatus on hiukan hukassa. Noste-tuotteistamosta se onneksi löytyy jälleen. Saat kootuksi selkeät tavoitteet ja tehtävälistan.

Jarin asiakas on usein insinööri tai muu huipputekniikan asiantuntija. Usein hän on käynyt pettymässä mainostoimistossa tai palvelumuotoilijan luona, joka ei ymmärränyt teknisistä tuotteista hölkäsen pöläystä.

Noste-tuotteistamo sopii myös tilanteeseen, jossa on hiukan epäselvää, mikä lopulta tekee palvelujen myymisestä niin nihkeää tai niiden toimittamisesta kannattamatonta.

Kenelle Noste-tuotteistamo ei sovi?

Joskus Noste-tuotteistamo on pettymys siksi, että kaikki istunnossa käsitellyt ideat ja ehdotukset olivatkin tiedossa jo etukäteen. 

Se saattaa johtua siitä, että monet hyvät ajatukset ovat tavallaan itsestäänselvyyksiä – mutta vain jälkikäteen ajateltuna.

Ilmiö on tuttu kaikille kolumnisteille. Usein lukija on sitä mieltä, että hän oli tekstin näkökulmasta täsmälleen samaa mieltä – hän ei vain ollut osannut muotoilla näkemystään niin napakaksi kuin ammattikirjoittaja.

Huomaa, että Noste-tuotteistamon työkieli on aina suomi. Se ei siis sovi kielitaidottomille.

Kenelle Noste-tuotteistamo ei sovi?
Kuinka hyödyt Noste-tuotteistamosta?

Miten hyödyt Noste-tuotteistamosta?

Jos Noste-tuotteistamo on pettymys, saat rahasi takaisin.

Takuun edellytyksenä on vain reilu avoimuus. Tykitä kritiikkisi kiertelemättä ja kaartelematta kirjallisesti niin, että Jari voi julkaista sen nimelläsi varustettuna. Kuvasi olisi kiva yllätys. Mitä yrmympi ilme, sitä parempi.

Kokemuksia Jari Parantaisen palveluista

Miksi tilaisit Noste-tuotteistamon?

Ei laulua, ei leikkiä -leimasin