Noste-tuotteistamo® tarjoaa 2 x 90 minuuttia konsultointia johtajalle & asiantuntijalle

Oletko epävarma siitä, miten palvelun tuotteistaminen kannattaisi hoitaa käytännössä? Entä mistä tuotteistus kannattaisi aloittaa? Tunnistatko prosessiesi pullonkaulat ja toimintasi hukat?

Noste-tuotteistamo on napakka puolen päivän konsultointi johtajalle, yrittäjälle tai asiantuntijalle.

Saat avuksesi kokeneen tuotteistajan sparraamaan ja ideoimaan, kun tavoitteenasi on asiantuntijapalvelun  tuotteistaminen tai prosessin liinaaminen helposti ostettavaksi, myytäväksi palveluksi.

Tunnistatko tilanteesi?

Hinta

2 950 € + alv 24 %
Konsultoinnin sisältö
Varaa konsultointi

Kenelle Noste-tuotteistamo sopii?

Noste-tuotteistamo on tarkoitettu johtajille, yrittäjille ja asiantuntijoille, jotka haluaisivat tuotteistaa palvelujaan helpommin ostettaviksi ja sujuvoittaa prosessejaan.

Nyt vain johtoajatus on hiukan hukassa. Noste-tuotteistamosta se onneksi löytyy jälleen. Saat kootuksi selkeät tavoitteet ja tehtävälistan.

Noste-tuotteistamo sopii myös tilanteeseen, jossa on hiukan epäselvää, mikä lopulta tekee palvelujen myymisestä niin nihkeää tai niiden toimittamisesta kannattamatonta.

Kenelle ei sovi?

Joskus Noste-tuotteistamo on pettymys siksi, että kaikki istunnossa käsitellyt ideat ja ehdotukset olivatkin tiedossa jo etukäteen. 

Se saattaa johtua siitä, että monet hyvät ajatukset ovat tavallaan itsestäänselvyyksiä – mutta vain jälkikäteen ajateltuna.

Kuinka hyödyt Noste-tuotteistamosta?

Miten hyödyt Noste-tuotteistamosta?

Jos Noste-tuotteistamo on pettymys, emme lähetä laskua.

Takuun edellytyksenä on vain reilu avoimuus. Tykitä kritiikkisi kiertelemättä ja kaartelematta kirjallisesti niin, että voimme julkaista sen nimelläsi varustettuna. Kuvasi olisi kiva yllätys. Mitä yrmympi ilme, sitä parempi.