Noste-törmäystesti® kertoo tuotteistuksesi nykytilan

Noste-törmäystestin tarkoitus on tuottaa työlista kiireellisimmistä tuotteistuksen tehtävistä.

Tuntuuko siltä, että tuotteistus on puutteellinen – mutta on vaikea sanoa, mikä pitäisi tehdä seuraavaksi. Silloin ulkopuolinen ammattityhmä voi auttaa.

Tilaa avuksi kokenut tuotteistaja, joka käy läpi tuotteesi verkkosivut, esitteet, myyntiesitykset, tarjouspohjat tai muut jo olemassaolevat materiaalit.

Kirjaamme havainnoista raportin. Se koostuu paitsi mahdollisista puutteista, myös konkreettisista korjausehdotuksista perusteluineen. 

Saat Noste-törmäystestin tulokseksi selkeän tehtävälistan, jonka perusteella pääset jalostamaan pakettiasi helpommin ostettavaksi ja myytäväksi.

Kuulostavatko oireet tutuilta?

Hinta

3 850 € + alv 24 %
Kartoituksen sisältö
Varaa kartoituksesi
Noste-törmäystesti selvittää tuotteistuksesi nykytilan

Kenelle Noste-törmäystesti sopii parhaiten?

Noste-törmäystesti sopii asiantuntijapalveluja toimittavien b2b-yritysten johtajille, myynnin ammattilaisille ja projektitoimituksista vastaaville asiantuntijoille.

Noste-törmäystesti edellyttää sinulta, että todella haluat kuulla karun totuuden tuotteistuksesi tilanteesta, kiertelemättä ja kaartelematta.

Törmäystestin tuloksena saat listan 10 pahimmasta epäkohdasta ja ehdotuksen niiden käytännön korjaustoimista.

Nakkilistasta ei kuitenkaan ole mitään hyötyä, jos et ole valmis käärimään hihojasi. Vaikka tuotteistaminen ei sinänsä ole vaikeaa, se vaatii usein pitkää pinnaa ja sitkeää pakertamista.

Kenelle Noste-törmäystesti ei sovi?

Noste-törmäystestin raportointitilaisuudessa osa kuulijoista tuntee haluaa selitellä, miksi jokin asia on vinksallaan niin kuin se on. Toki epäkohtien taustalla on aina monenlaisia historiallisia syitä. 

Syiden puiminen ei kuitenkaan ole Noste-törmäystestin tarkoitus. Keskitymme korjaustoimiin ja tulevaisuuteen.

Joskus käy ilmi, että jotkin raportin havainnot ovat tiedossa jo entuudestaan. Kannattaakin listata etukäteen, millaisten ongelmien raportointiin ei kannata käyttää aikaa lainkaan.

Noste-törmäystestin tuloksena syntyvä raportti on suomenkielinen. Arviotavan palvelusi materiaalit voivat kuitenkin olla englanninkielisiä.

Kenelle Noste-törmäystesti ei sovi?
Miten hyödyt Noste-törmäystestistä?

Miten hyödyt?

Jos et ole tyytyväinen Noste-törmäystestiisi, emme lähetä laskua.

Takuun edellytyksenä on vain reilu avoimuus. Tykitä kritiikkisi kiertelemättä ja kaartelematta kirjallisesti niin, että voimme julkaista sen nimelläsi varustettuna. Kuvasi olisi kiva yllätys. Mitä yrmympi ilme, sitä parempi.