Noste-törmäystesti® kertoo tuotteistuksesi nykytilan

Noste-törmäystestin tarkoitus on tuottaa työlista kiireellisimmistä tuotteistuksen tehtävistä.

Tuntuuko siltä, että tuotteistus on puutteellinen – mutta on vaikea sanoa, mikä pitäisi tehdä seuraavaksi. Silloin ulkopuolinen ammattityhmä voi auttaa.

Tilaa avuksi Suomen kokenein tuotteistaja Jari Parantainen. Hän käy läpi tuotteesi verkkosivut, esitteet, myyntiesitykset, tarjouspohjat tai muut jo olemassaolevat materiaalit.

Jari kirjaa havainnoistaan raportin. Se koostuu paitsi mahdollisista puutteista, myös konkreettisista korjausehdotuksista perusteluineen. 

Saat Noste-törmäystestin tulokseksi selkeän tehtävälistan, jonka perusteella pääset jalostamaan pakettiasi helpommin ostettavaksi ja myytäväksi.

Kuulostavatko oireet tutuilta?

Hinta

3 850 € + alv 24 %
Kartoituksen sisältö
Varaa kartoituksesi

Suomen kokenein tuotteistaja avuksesi

DI Jari Parantainen on tuotteistanut insinöörien ja muiden asiantuntijoiden palveluja jo 20 vuotta. Hänen vuonna 2007 ilmestynyt Tuotteistaminen-kirjansa on kestohitti. Siitä on myynnissä nykyisin jo seitsemäs painos.

Noste-törmäystestin päätteeksi saat Jarin konkreettiset tuotteistusohjeet omaan tilanteeseesi sovitettuna. Saat lentävän lähdön. Pääset pian laskuttamaan asiantuntijoittesi työstä enemmän kate-euroja.

Suomen kokenein tuotteistaja
Jari Parantainen on Suomen kokenein tuotteistaja
Noste-törmäystesti selvittää tuotteistuksesi nykytilan

Kenelle Noste-törmäystesti sopii parhaiten?

Noste-törmäystesti sopii erityisesti huipputekniikkaa tai asiantuntijapalveluja toimittavien b2b-yritysten johtajille, myynnin ammattilaisille ja projektitoimituksista vastaaville asiantuntijoille.

Noste-törmäystesti edellyttää sinulta, että todella haluat kuulla karun totuuden tuotteistuksesi tilanteesta, kiertelemättä ja kaartelematta.

Törmäystestin tuloksena saat listan 10 pahimmasta epäkohdasta ja ehdotuksen niiden käytännön korjaustoimista.

Nakkilistasta ei kuitenkaan ole mitään hyötyä, jos et ole valmis käärimään hihojasi. Vaikka tuotteistaminen ei sinänsä ole vaikeaa, se vaatii usein pitkää pinnaa ja sitkeää pakertamista.

Kenelle Noste-törmäystesti ei sovi?

Noste-törmäystestin raportointitilaisuudessa osa kuulijoista tuntee haluaa selitellä, miksi jokin asia on vinksallaan niin kuin se on. Toki epäkohtien taustalla on aina monenlaisia historiallisia syitä. 

Syiden puiminen ei kuitenkaan ole Noste-törmäystestin tarkoitus. Keskitymme korjaustoimiin ja tulevaisuuteen.

Joskus käy ilmi, että jotkin raportin havainnot ovat tiedossa jo entuudestaan. Kannattaakin listata etukäteen, millaisten ongelmien raportointiin ei kannata käyttää aikaa lainkaan.

Noste-törmäystestin työkieli on aina suomi. Myös kartoituksen tuloksena syntyvä raportti on suomenkielinen. Arviotavan palvelusi materiaalit voivat kuitenkin olla englanninkielisiä.

Kenelle Noste-törmäystesti ei sovi?
Miten hyödyt Noste-törmäystestistä?

Miten hyödyt?

Jos et ole tyytyväinen Noste-törmäystestiisi, saat rahasi takaisin.

Takuun edellytyksenä on vain reilu avoimuus. Tykitä kritiikkisi kiertelemättä ja kaartelematta kirjallisesti niin, että Jari voi julkaista sen nimelläsi varustettuna. Kuvasi olisi kiva yllätys. Mitä yrmympi ilme, sitä parempi.

Kokemuksia Jari Parantaisen palveluista