Noste-täysremontti-tuotteistusprojekti

Noste-suolakaivos on neliviikkoinen tuotteistusprojekti ja valmennus

Noste-täysremontti on tuotevalikoimasi päivitys, tuotteistus ja toimitusprosessin liinausprojekti. Teemme yhdessä palveluillesi sananmukaisesti täysrempan. 

Noste-täysremontti muodostuu Luotaimen, Umpihangen, Suolakaivoksen ja Piriste projektien erilaisista yhdistelmistä. Täysremontti taipuu yrityksesi tilanteeseen, kohdentuen sinne, missä polttavin tarve on.

Varmistamme, että olemme tuotteistamassa palvelua asiakastasi riivaavaan ongelmaan syvähaastattelemalla kymmenen b2b-asiakastasi, kuvaamme ideaaliasiakkaasi sekä varmistamme löydökset kattavalla verkkokyselyllä.

Päivitämme tuotevalikoimasi ja valitsemme yhdessä tuotteistettavan palvelun. Sujuvoitamme valitun tuotteistetun palvelun työnkulun ja luomme päivittäisjohtamisen käytännöt.

Kuulostavatko oireet tutuilta?

Hinta

34 400 € + alv 24 %
Projektin sisältö
Varaa projektisi

Kenelle Täysremontti-projekti sopii parhaiten?

Noste-täysremontti sopii erityisesti asiantuntijapalveluja tuotteistaville b2b-yrityksille. Yrityksesi tuotevalikoimaa ei ole hetkeen päivitetty,  asiakkaan ongelmaa ei ole tunnistettu riittävästi tai selkeät sisäänheittotuotteet puuttuvat. Yrityksesi toimitusprosessista on mahdollista rakentaa selkeää kilpailuetua yrityksellesi.

Kenelle ei sovi?

Noste-täysremontissa yrityksesi asiantuntijat tuotteistavat ja työstävät itse yrityksesi työnkulkuja. Täysremontti ei sovi yrityksille, jotka haluavat avaimet käteen kaikki valmiina.

Täysremontin työkieli on suomi, toki projektin tulokset voidaan kääntää mille kielelle tahansa projektin lopuksi.

Mikä muuttuu projektin ansiosta?

Asiantuntijasi oppivat tuotteistamaan palvelutuotteita ja liinaamaan työnkulkuja. 

1
Päivitetty palveluvalikoima

Palveluvalikoimasi sopii  yrityksesi strategiaan ja ratkaisee ideaaliasiakastasi riivaavan ongelman.

2
Sisäänheittotuote

Saat tuotteistetun palvelun heti myytäväksi.

3
Sujuva toimitusprosessi

Palvelun työnkulut sujuvoitettu ja päivittäisjohtaminen määritetty.

Tyytyväisyystakuu

Laskutamme Täysremontti-projektin vaiheittain. Jos et ole johonkin vaiheeseen tyytyväinen, emme laskuta siitä. Silloin voit myös keskeyttää projektin.