Noste-sparraus™ tarjoaa 2 x 90 minuuttia konsultointia johtajalle & asiantuntijalle

Oletko epävarma siitä, miten palvelun tuotteistaminen kannattaisi hoitaa käytännössä? Entä mistä tuotteistus kannattaisi aloittaa? Tunnistatko prosessiesi pullonkaulat ja toimintasi hukat?

Noste-sparraus on napakka puolen päivän konsultointi johtajalle, yrittäjälle tai asiantuntijalle.

Saat avuksesi kokeneen tuotteistajan sparraamaan ja ideoimaan, kun tavoitteenasi on asiantuntijapalvelun  tuotteistaminen tai prosessin liinaaminen helposti ostettavaksi, myytäväksi palveluksi.

Tunnistatko tilanteesi?

Hinta

2 950 € + alv 24 %
Konsultoinnin sisältö
Varaa konsultointi

Kenelle Noste-sparraus sopii?

Noste-sparraus sopii  tilanteeseen, jossa on hiukan epäselvää, mikä lopulta tekee palvelujen myymisestä niin nihkeää tai niiden toimittamisesta kannattamatonta.

Noste-sparrauksessa autamme kokoamaan selkeät tavoitteet ja tehtävälistan tuotteistukseen tai prosessien kehittämiseen.

Kenelle ei sovi?

Joskus Noste-sparraus on pettymys siksi, että kaikki istunnossa käsitellyt ideat ja ehdotukset olivatkin tiedossa jo etukäteen. 

Se saattaa johtua siitä, että monet hyvät ajatukset ovat tavallaan itsestäänselvyyksiä – mutta vain jälkikäteen ajateltuna.

Kuinka hyödyt Noste-tuotteistamosta?

Miten hyödyt Noste-sparrauksesta?

Jos Noste-sparraus on pettymys, emme lähetä laskua.

Takuun edellytyksenä on vain reilu avoimuus. Tykitä kritiikkisi kiertelemättä ja kaartelematta kirjallisesti niin, että voimme julkaista sen nimelläsi varustettuna. Kuvasi olisi kiva yllätys. Mitä yrmympi ilme, sitä parempi.