Noste-safari™ on avaimet käteen -tuotteistusprojekti

Noste-safari on avaimet käteen -tuotteistusprojekti

Safari on kolme viikkoa kestävä tuotteistusprojekti, joka sopii kiireisille. Aikaa kuluu sinulta ja projektiryhmältäsi vain 8 tuntia. Nosteen ammattilaiset hoitavat kaikki raskaat & vaaralliset työt puolestasi.

Eikö tuotteistaminen tahdo edetä? Ovatko asiantuntijasi jatkuvasti kiireisiä muissa töissään? Hyytyvätkö sisäiset kehityspalaverit tuloksettomaan saivarteluun kerta toisensa jälkeen?

Et todellakaan ole yksin.

Usein asiantuntijat yrittävät tuotteistaa palveluaan itse jopa kaksi vuotta tuloksetta. 

Lopulta joku suostuu myöntämään, että valmista ei kerta kaikkiaan synny.

Noste-safari on avaimet käteen -tuotteistusprojekti, joka kestää vain 3 viikkoa. Omaa ja ammattilaistesi aikaa kuluu naurettavan vähän, eli vain 8 tuntia. Nosteen projektiryhmä hoitaa kaikki likaiset työt heidän puolestaan.

Tulokseksi saat napakan tuotekonseptin, jota on helppo ostaa ja myydä.

Nosteen projektiryhmää vetää Suomen kokenein tuotteistaja Jari Parantainen. Hän toimii myös hankkeesi copywriterina. Sinun tehtäväksesi jää vain rakentava palaute projektin aikana.

Kuulostavatko oireet tutuilta?

Hinta

17 950 € + alv 24 %
Projektin sisältö

Noste-safari on saatavana myös viikon mittaisena suurpaineversiona hintaan 19 950 € + alv 24 %.

Varaa projektisi

Suomen kokenein tuotteistaja avuksesi

DI Jari Parantainen on tuotteistanut insinöörien ja muiden asiantuntijoiden palveluja jo 20 vuotta. Hänen vuonna 2007 ilmestynyt Tuotteistaminen-kirjansa on kestohitti. Siitä on myynnissä nykyisin jo seitsemäs painos.

Jarilla on kokemusta yli 200 tuotteistusprojektin vetämisestä. Hänen johdollaan Nosteen projektiryhmä hoitaa tuotteistustyöt alusta loppuun. Itse voit keskittyä tarkkailemaan vaaratilanteita turvallisen etäisyyden päästä.

Suomen kokenein tuotteistaja
Jari Parantainen on Suomen kokenein tuotteistaja
Noste-safari sopii huipputekniikkaa ja asiantuntijapalveluja myyville b2b-ammattilaisille.

Kenelle Noste-safari sopii parhaiten?

Noste-safari-tuotteistusprojekti sopii erityisesti huipputekniikkaa tai asiantuntijapalveluja toimittavien b2b-yritysten johtajille, kärsimättömille myynnin ammattilaisille ja projektitoimituksista vastaaville asiantuntijoille.

Safarin avulla nostat hetkeksi painetta pytyssä niin, että jo kauan lykkäämäsi tai jumiin päätynyt tuotteistushanke vihdoin jyrää maaliinsa.

Safarit sopivat erityisesti sellaisille asiantuntijoille, jotka tarvitsevat napakan sisäänheittotuotteen työnäyteekseen. Sen avulla he pääsevät heti testaamaan asiakaskäynneillään jotain hyvin selkeästi rajattua, suhteellisen edullista ja asiakkaan kannalta vaivatonta & riskitöntä ostettavaa.

Kenelle Noste-safari-projekti ei sovi?

Noste-safari koostuu valmistelukokouksen lisäksi vain kolmesta kaksituntisesta katselmuksesta. Kaikki tuotteistusta varten tehtävät vaikeat päätökset on nuijittava tiskiin niiden aikana.

Suurpaineprojektin tavoitteena on aina epätäydellinen tuotteistus. Siksi Noste-safari ei sovi asiantuntijoille tai johtajille, jotka jatkuvasti juuttuvat saivartelemaan epäoleellisista yksityiskohdista. Erityisen huonosti Noste-safari sopii portinvartijaksi itsensä ylentäneelle brändinvartijalle, joka on käsittänyt tehtävänsä alun perinkin aivan väärin.

Huomaa myös, että Noste-safarin työkieli on aina suomi. Projekti on aivan riittävän vaikea jo kotimaisellakin kielellä. Toki tulokset voidaan sitten kääntää heti hankkeen lopuksi mille kielelle tahansa.

Noste-safari ei sovi asiantuntijoille tai johtajille, jotka juuttuvat saivartelemaan epäoleellisista yksityiskohdista.
Miten asiantuntijasi hyötyvät Noste-safarista?

Miten asiantuntijasi hyötyvät?

Jos et ole tyytyväinen Safariisi, saat rahasi takaisin.

Noste-safarin välikatselmuksessa saat tilaisuuden keskeyttää projektin maksutta. Tykitä kritiikkisi kiertelemättä ja kaartelematta kirjallisesti niin, että Jari voi julkaista sen nimelläsi varustettuna. Kuvasi olisi kiva yllätys. Mitä yrmympi ilme, sitä parempi.

Kokemuksia Jari Parantaisen palveluista

Mikä muuttuu tämän projektin ansiosta?

Ei laulua, ei leikkiä -leimasin

Saat kolmessa viikossa kolme tärkeintä myyjän työkalua

Nosteen projektiryhmä rakentaa asiantuntijoillesi palvelupaketin, joka on helppo ostaa ja myydä.

1
10-sivuinen myyntiesitys

Tiivistämme tuotteistuksesi tärkeimmät argumentit napakaksi myyntiesitykseksi. Se toimii työkaluna, jonka avulla pakotamme myyntipuheesi loogiseksi ja sujuvaksi.

2
Kysymyksiä & Vastauksia -pläjäys

Mitä järkevää myyjäsi osaa sanoa, kun asiakas kysyy, että ”miksi tämä palvelunne on näin kallis?” Noste-safarin jälkeen jokainen tietää vastauksen tähänkin hankalaan kysymykseen.

3
Hinnasto

Hinnastoa et tarvitse siksi, että hintasi olisivat niin mutkikkaat. Sen sijaan hinnasto on mainio väline kertoa, millainen palvelusi versio tai varustelista vastaa mitäkin veloitustasi.

Todella kärsimättömille myös viikon Noste-safari

Jos projektisi on erittäin kiireellinen, se kannattaa rutistaa maaliin viikossa. 

Noste-safarista on tarjolla on myös todellinen suurpaineversio, joka etenee maaliinsa yhden työviikon aikana. Sisältö ja tulokset ovat samat, mutta projektiryhmäsi saa uuden tuotteen valmiiksi tavallistakin nopeammin. Projektin hinta on 19 950 euroa + alv 24 %.

Kysymyksiä & vastauksia Noste-safarista

Nosteen projektiryhmä huolehtii kaikista Noste-safari-projektiin sisältyvistä tuotteistustöistä. Sinun ja projektiryhmäsi tarvitsee vain osallistua tunnin esitapaamiseen ja kolmeen kaksituntiseen katselmukseen Zoom-videoneuvottelun avulla.

Noste-suolakaivoksessa sen sijaan oma projektiryhmäsi vastaa kaikista projektin tuotteistustöistä, kuten myyntiesityksen, esitteen, hinnaston ja verkkosivun tuottamisesta.  Se edellyttää yhteensä vähintään henkilötyöviikon panosta myös katselmointien välissä. 

Noste-suolakaivos onkin tarkoitettu asiantuntijoille, jotka nimenomaan haluavat opetella tuotteistamista itse tekemällä.

Noste-suolakaivos kestää neljä viikkoa, kun Noste-safari puksuttaa maaliin kolmessa viikossa (tai suurpaineversiona jopa viikossa).

Ideaaliin projektiryhmäänne kannattaa värvätä noin puoli tusinaa osallistujaa. Silloin mukana on riittävästi ideointivoimaa myös silloin, kun joku on satunnaisesti poissa. Toisaalta suurempi ryhmä on yleensä vain hitaampi, etenkin jos se sattuu olemaan täynnä suupaltteja.

Pakollisia jäseniä on vain yksi, sillä projektissa on aina oltava mukana  päättäjä. Se tarkoittaa, että hänellä on kaikki valta tehdä nopeita päätöksiä katselmusten aikana ilman kenenkään ulkopuolisen lupaa.

Lisäksi projektiryhmään kannattaa ottaa mukaan yksi asiantuntija, joka tietää, mitä tuotteistettavaan palveluun voi sisältyä ja mitä ei.

Loput neljä paikkaa kannattaa täyttää myyjillä tai myyntityötä tekevillä asiantuntijoilla. Heitä varten tuotteistustöitä lopulta teemme. Myyjät myös tuntevat asiakkaittensa tarpeet parhaiten.

 

Kyllä, katselmusten ajankotia voidaan muuttaa niin monta kertaa kuin haluat. Nosteella on kuitenkin oikeus laskuttaa jokaisesta siirrosta 950 euroa + alv. Noste-safarin tarkoitus on nostaa tuotteistustöiden prioriteettia väliaikaisesti. Veloitus auttaakin projektiryhmääsi pitämään tämän tavoitteen mielessään.

Voitte toki pyytää asiakkaanne mukaan. Mutta kannattaa miettiä, onko se järkevää. Joskus se on hyödyllistä, mutta yllättävän usein käy päinvastoin.

Jos asiakkaasi osallistuu Noste-safariin, varaudu silloin siihen, että hän myös käytännössä päättää, millainen tuotteistuksestasi tulee. Silloin lopputulosta ohjaa yhden asiakkaasi itsekäs näkökulma, joka ei välttämättä ole sama kuin yrityksesi valitseman asiakaskunnan etu.

Jos taas emme ota asiakkaasi toiveita huomioon, hän kysyy aivan aiheellisesti, miksi häntä alun perinkään pyydettiin mukaan.

Useimmiten parempi tapa on tuotteistaa palvelun prototyyppi oman väen kesken ja käydä vasta sen jälkeen kysymässä muutamien asiakkaiden näkemyksiä lopputuloksesta.

Saat kaikki projektissa tuotetut aineistot vapaasti käyttöösi sekä pdf-versioina että muokattavina tiedostoina hankkeen lopuksi. Saat myös kaikki oikeudet muokata ja jaella dokumenttien sisältöjä niin paljon kuin sielu sietää.

Englanninkielisten projektien kysyntä on liian vähäistä, että hankkeeseen liittyviä aineistoja kannattaisi pitää yllä useilla kielillä.

Lisäksi katselmoinnit ovat kaikkien kannalta riittävän vaativia jo suomeksi, puhumattakaan laadukkaan tekstin tuottamisesta. Jos suurin osa ryhmästä yrittää lisäksi keskustella vieraalla kielellä, työteho putoaa vähintään kolmanneksella. Se on merkittävä haitta, kun aikaa on muutenkin niukasti.

Toisaalta valmiiden materiaalien kääntäminen projektin jälkeen onnistuu edullisesti ja nopeasti mille kielelle tahansa.

Noste-safari on ollut juuri tässä formaatissaan saatavana vasta vuoden 2021 alusta. Mutta Noste on toimittanut Noste-safarin suurpaineversiota vastaavia viikon pituisia avaimet käteen -tuotteistusprojekteja yli 200 kertaa.