Noste-hittitehdas™ käynnistää oman tuotteistuskoneesi

Noste-hittitehdas on projekti, jonka avulla rakennat yrityksellesi tehokkaan ja jatkuvan tuotteistusprosessin.

Saat käyttöösi yli kahdenkymmenen vuoden ja satojen tuotteistushankkeiden kokemukset siitä, miten asiantuntijoittesi kannattaa tuotteistaa omat palvelunsa.

Ilman kunnollista tuotteistusprosessia olet aina ulkopuolisen avun armoilla. Se taas ei ole todellinen vaihtoehto lainkaan, että tuotteistaminen jää satunnaisten innokkaiden yksilöiden sankarisuoritusten varaan.

Palvelumuotoilu tai lean-konsultti ei yleensä ota kantaa juuri muuhun kuin palvelun toimitusvaiheeseen. Palvelutuote jää helposti torsoksi. 

Kunnollisen tuotteistusprosessin avulla huolehdit, että asiantuntijoittesi osaamista on helppo ostaa ja myydä.

Projektiryhmääsi valmentaa Suomen kokenein tuotteistaja Jari Parantainen. Hän opastaa, näyttää mallisuorituksia, antaa suoraa palautetta ja potkii porukkaasi vauhtia.

Kuulostavatko oireet tutuilta?

Hinta

48 000 € + alv 24 %
Noste-hittitehtaan sisältö
Varaa projektisi

Suomen kokenein tuotteistaja avuksesi

DI Jari Parantainen on tuotteistanut insinöörien ja muiden asiantuntijoiden palveluja jo 20 vuotta. Hänen vuonna 2007 ilmestynyt Tuotteistaminen-kirja on kestohitti. Siitä on myynnissä nykyisin jo seitsemäs painos.

Noste-hittitehtaassa Jari siirtää satojen projektien kokemuksensa tehokkaasti omille asiantuntijoillesi. Pian yrityksesi tuotteistaa palvelujaan niin vikkelästi & tehokkaasti, että kilpailijasi ovat ihmeissään.

Suomen kokenein tuotteistaja
Jari Parantainen on Suomen kokenein tuotteistaja
Kenelle Noste-hittitehdas-projekti sopii?

Kenelle Hittitehdas-projekti sopii?

Noste-hittitehdas-tuotteistusprojekti sopii erityisesti huipputekniikkaa tai asiantuntijapalveluja toimittavien b2b-yritysten johtajille, kärsimättömille myynnin ammattilaisille ja projektitoimituksista vastaaville asiantuntijoille.

Hittitehdas on tarkoitettu yritykselle, joka haluaa oman, jatkuvasti toimivan tuotteistusprosessinsa.

Hittitehdas sopii firmallesi, jos et ehdi odotella tuloksia loputtomasti. Omin voimin tehokkaan tuotteistysprosessin keksimiseen ja jalostamiseen kuluu helposti vuosikausia, vaikka sitä tekisi joku päätoimisesti.

Kenelle Hittitehdas-projekti ei sovi?

Noste-hittitehtaan idea on se, että asiantuntijasi raatavat, tuotteistavat ja rakentavat tehtaansa itse – muuten he tuskin oppivat mitään. Kyse on osaamisen siirtoprojektista.

Noste-hittitehdas ei ole tarkoitettu sellaiselle projektiryhmälle, joka haluaa avaimet käteen -toimituksen mahdollisimman vaivattomasti. Sitä paitsi sellaisen hankkeen tulokset jäävät todennäköisesti laihoiksi.

Huomaa myös, että Noste-hittitehtaan työkieli on aina suomi. Projekti on aivan riittävän vaikea jo kotimaisellakin kielellä. Toki prosessin dokumentaation voit kääntää mille kielelle tahansa.

Kenelle Noste-hittitehdas-projekti ei sovi?
Kuinka hyödyt Noste-hittitehdas-projektista?

Miten hyödyt?

Jos et ole tyytyväinen Hittitehtaaseesi, saat rahasi takaisin.

Takuun edellytyksenä on vain reilu avoimuus. Tykitä kritiikkisi kiertelemättä ja kaartelematta kirjallisesti niin, että Jari voi julkaista sen nimelläsi varustettuna. Kuvasi olisi kiva yllätys. Mitä yrmympi ilme, sitä parempi.

Kokemuksia Jari Parantaisen palveluista