Search
Close this search box.
Kir-Fix tuotteisti lainavarastopalvelun

Terveys-Fix poistaa maanantaiaamun paniikin

Minna Elomaa
Minna Elomaa
Valmiina tuplaamaan tuloksesi tai parantamaan tuottavuuttasi? Olen tuloskeskeinen tuotteistaja ja arjen muutosten maaliin saattaja. Varaa puolen tunnin tapaaminen - kirkastetaan tavoitteet ja hyödyt sekä askelmerkit tuotteistuksen tai liinauksen etenemiseen. minna.elomaa@noste.fi ✆ 040 747 1786

Erottuva lupaus, kiteytetyt hyödyt ja apu hinnan perusteluun olivat Kir-Fix Oy:n Katjan, Teron ja Ismon tavoitteina tuotteistusprojektiin lähdettäessä.

Kir-Fix on jo 30 vuoden ajan toimittanut korkealaatuisia implantteja ja luunkorvikkeita, leikkaussalitarvikkeita sekä kuntoutuksen tukia niin julkiselle terveydenhuollolle kuin yksityisille lääkäriasemille ja sairaaloille.

Terveys-Fix on fiksuin ja helppokäyttöisin, erityisesti päivystyksille ja sairaaloille tarkoitettu lainavarastopalvelu testattujen apuvälineiden, tukien tai muiden lääkinnällisten tuotteiden käyttöön. Palvelu varmistaa myös sen, että kiireisenäkin päivystysviikonloppuna ja sitä seuraavana maanantaina on riittävät ja oikeat tuotteet varastossa asiakkaille annettaviksi.

Nosteen prosessi oli todella tehokas ja se teki yrittäjän elämästä aidosti helpompaa. Ydinviesti mitä haimme löytyi. Saimme kiteytettyä törkeän lupauksen, mikä sopii meidän suuhun ja sanomaksi. Projektissa ei ollut minkäänlaista riskiä siitä, että epäonnistumme – se onnistui jopa yli odotustemme. Katja Niemi, toimitusjohtaja

Aiheeseen liittyvät muut kirjoitukset

Wilhelmiina Palvelut tuotteisti myyntitarinan asiakaskohtaamisiin
Riikka Nurmi

Myyntitarina asiakaskohtaamisiin​

Uusi Wilhelmiina Tenhola palvelukoti kaipasi parannusta täyttöön. Selkeytimme yhdessä kohderyhmät ja palveluvalikoiman sekä tuotteistimme myyntitarinan ensimmäisiin asiakaskohtaamisiin.