Juristin selkohinnoittelu – Case Youristia

Tommi Elomaa
Tommi Elomaa
Olen valmentanut kymmeniä yrityksiä tuotteistamaan palveluitaan ja nopeuttamaan työnkulkujaan. Koulutan & konsultoin. Aiheina tuotteistaminen, hinnoittelu ja toimitusten sujuvoittaminen. [email protected] ✆ 040 589 9848

Perinteisesti asianajajien palveluja on ostettu räätälöitynä ja tuntipohjaisella hinnoittelulla. Asiakas on saattanut saada ennen aloitusta arvion tarvittavasta ajasta ja hinnasta, mutta aina ei niitäkään.  

Moneen laajaan asiaan tämä sopii mainiosti. Mutta juridiikan alueella on monia täsmäongelmia, joiden ratkaisemiselle voi antaa kiinteän hinnan ja aikataulun. Samalla asianajajakin voi merkittävästi tehostaa omaa toimintaansa ja kehittää asiakaskokemusta. 

Youristia päätti tuotteistaa palveluitaan ja yhdessä paketoimme uuden palvelun kansainvälisille yrityksille Noste-spurtin avulla. 

Noste-spurtissa rakensimme palvelupaketin helposti ostettavaksi. Samalla kiteytimme tärkeimmät argumentit napakaksi myyntitarinaksi sekä rakensimme selkohinnan palvelulle.


”Nosteen Tommilta ja Riikalta saimme erittäin hyödyllistä sparrausapua uuden palvelun kehittämiseksi. He rohkaisivat tekemään valintoja ja kiteyttämään viestiä. Nosteen avulla saimme kehitettyä ymmärrettävän ja helposti ostettavan palvelun. Työskentely Nosteen asiantuntijoiden kanssa oli tehokasta ja lisäksi hauskaa.” 

Reeta Niemisvirta, asianajaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aiheeseen liittyvät muut kirjoitukset

Järkeä tukityön organisointiin Attendo
Tommi Elomaa

Järkeä tukityön organisointiin – Case Attendo

Attendo halusi selvittää, voisiko hoivakotien tukityön prosesseja, johtamista ja organisointia kehittämällä sujuvoittaa myös välitöntä hoitotyötä.​

Havainnoimme ja kehitimme tukityön työnkulkuja ja löysimme keinoja, joilla hoitajat ja hoitoapulaiset pystyivät vapauttamaan jopa tunnin lisää aikaa työpäiviin. Samalla hoitajien tekemää välillistä hoitotyötä voitiin merkittävästi vähentää.​

Tuotteistuksen aloittaminen_neljä vinkkiä_Noste
Riikka Nurmi

Tuotteistuksen aloittaminen – 4 vinkkiä

Näillä neljällä vinkillä pääset jo pitkälle ja vältät myös tyypillisiä tuotteistusprojektien kömmähdyksiä: rajaa asiakkaasi, tuotteista heti myytävää, aloita lupausvaiheesta ja kiteytä hittituotteen tunnusmerkit.

Palvelun tuotteistaminen

Pakerratko insinöörien esimiehenä?

Tämä 120-sivuinen e-kirja neuvoo vaihe vaiheelta, miten puserrat asiantuntijoittesi osaamisesta enemmän kate-euroja tuotteistamisen keinoin.

Teoksen vinkit perustuvat Suomen kokeneimman tuotteistajan käytännön kokemuksiin sadoista insinööritalojen tuotteistusprojekteista 17 vuoden aikana.