Juristin selkohinnoittelu – Case Youristia

Tommi Elomaa
Tommi Elomaa
Olen valmentanut kymmeniä yrityksiä tuotteistamaan palveluitaan ja nopeuttamaan työnkulkujaan. Koulutan & konsultoin. Aiheina tuotteistaminen, hinnoittelu ja toimitusten sujuvoittaminen. [email protected] ✆ 040 589 9848

Perinteisesti asianajajien palveluja on ostettu räätälöitynä ja tuntipohjaisella hinnoittelulla. Asiakas on saattanut saada ennen aloitusta arvion tarvittavasta ajasta ja hinnasta, mutta aina ei niitäkään.  

Moneen laajaan asiaan tämä sopii mainiosti. Mutta juridiikan alueella on monia täsmäongelmia, joiden ratkaisemiselle voi antaa kiinteän hinnan ja aikataulun. Samalla asianajajakin voi merkittävästi tehostaa omaa toimintaansa ja kehittää asiakaskokemusta. 

Youristia päätti tuotteistaa palveluitaan ja yhdessä paketoimme uuden palvelun kansainvälisille yrityksille Noste-spurtin avulla. 

Noste-spurtissa rakensimme palvelupaketin helposti ostettavaksi. Samalla kiteytimme tärkeimmät argumentit napakaksi myyntitarinaksi sekä rakensimme selkohinnan palvelulle.


”Nosteen Tommilta ja Riikalta saimme erittäin hyödyllistä sparrausapua uuden palvelun kehittämiseksi. He rohkaisivat tekemään valintoja ja kiteyttämään viestiä. Nosteen avulla saimme kehitettyä ymmärrettävän ja helposti ostettavan palvelun. Työskentely Nosteen asiantuntijoiden kanssa oli tehokasta ja lisäksi hauskaa.” 

Reeta Niemisvirta, asianajaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aiheeseen liittyvät muut kirjoitukset

Kir-Fix tuotteisti lainavarastopalvelun
Minna Elomaa

Terveys-Fix poistaa maanantaiaamun paniikin

Kir-Fix Oy tuotteisti lainavarastopalvelunsa. Erottuva lupaus, kiteytetyt hyödyt sekä apu hinnan perusteluun olivat tavoitteita tuotteistusprojektiin lähdettäessä.

Kolme viheliäistä kysymystä yrittäjälle
Riikka Nurmi

Yrittäjän kolme viheliäistä kysymystä

Mitä tehdä, jos asiakas pyytää jotain, mitä en osaa, ja josta en tiedä, miten se tehdään? Miten asetan hinnan oikein, ettei palveluni ole liian halpaa eikä kallistakaan? Mitä vastaan, kun asiakas kysyy miksi palvelusi on niin kallis?

Palvelun tuotteistaminen

Pakerratko insinöörien esimiehenä?

Tämä 120-sivuinen e-kirja neuvoo vaihe vaiheelta, miten puserrat asiantuntijoittesi osaamisesta enemmän kate-euroja tuotteistamisen keinoin.

Teoksen vinkit perustuvat Suomen kokeneimman tuotteistajan käytännön kokemuksiin sadoista insinööritalojen tuotteistusprojekteista 17 vuoden aikana.