Etsi kirjoituksia
Close this search box.

Juristin selkohinnoittelu – Case Youristia

Tommi Elomaa
Tommi Elomaa
Valmiina tuplaamaan tuloksesi tai parantamaan tuottavuuttasi? Olen valmentanut kymmeniä yrityksiä tuotteistamaan palveluitaan ja nopeuttamaan työnkulkujaan. Varaa puolen tunnin tapaaminen - kirkastetaan tavoitteet ja hyödyt sekä askelmerkit tuotteistuksen tai liinauksen etenemiseen. tommi.elomaa@noste.fi ✆ 040 589 9848

Perinteisesti asianajajien palveluja on ostettu räätälöitynä ja tuntipohjaisella hinnoittelulla. Asiakas on saattanut saada ennen aloitusta arvion tarvittavasta ajasta ja hinnasta, mutta aina ei niitäkään.  

Moneen laajaan asiaan tämä sopii mainiosti. Mutta juridiikan alueella on monia täsmäongelmia, joiden ratkaisemiselle voi antaa kiinteän hinnan ja aikataulun. Samalla asianajajakin voi merkittävästi tehostaa omaa toimintaansa ja kehittää asiakaskokemusta. 

Youristia päätti tuotteistaa palveluitaan ja yhdessä paketoimme uuden palvelun kansainvälisille yrityksille Noste-spurtin avulla. 

Noste-spurtissa rakensimme palvelupaketin helposti ostettavaksi. Samalla kiteytimme tärkeimmät argumentit napakaksi myyntitarinaksi sekä rakensimme selkohinnan palvelulle.

Nosteen Tommilta ja Riikalta saimme erittäin hyödyllistä sparrausapua uuden palvelun kehittämiseksi. He rohkaisivat tekemään valintoja ja kiteyttämään viestiä. Nosteen avulla saimme kehitettyä ymmärrettävän ja helposti ostettavan palvelun. Työskentely Nosteen asiantuntijoiden kanssa oli tehokasta ja lisäksi hauskaa. Reeta Niemisvirta, asianajaja

Aiheeseen liittyvät muut kirjoitukset

Wilhelmiina Palvelut tuotteisti myyntitarinan asiakaskohtaamisiin
Riikka Nurmi

Myyntitarina asiakaskohtaamisiin​

Uusi Wilhelmiina Tenhola palvelukoti kaipasi parannusta täyttöön. Selkeytimme yhdessä kohderyhmät ja palveluvalikoiman sekä tuotteistimme myyntitarinan ensimmäisiin asiakaskohtaamisiin.