Nopeammin terapiaan – Case Coronaria Kuntoutuspalvelut

Minna Elomaa
Minna Elomaa
Olen tuloskeskeinen tuotteistamisen ja myynnin muutosten maaliin saattaja. Koulutan & konsultoin. Aiheina tuotteistaminen, hinnoittelu ja toimitusten sujuvoittaminen. [email protected] ✆ 040 747 1786

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy:n projektin tavoitteena oli saada terapia-asiakkaat nopeammin palveluiden piiriin sekä vapauttaa terapeuteille lisää asiakasaikaa.  Sitä kautta parantaa täyttöjä ja varmistaa tuloksellista toimintaa. ​

Työstimme puhe- ja toimintaterapiaprosessista nyky- ja tahotilakuvaukset. Saimme näkyviin prosessin hukat ja puollonkaulat – samalla ymmärrys siitä, mitä pitää tehdä kasvoi. Pilotoimme myös uudenlaista prosessin johtamismallia.​

Yhteistyöprojekti Nosteen kanssa oli mutkatonta. Nosteen asiantuntijat sisäistivät lyhyessä ajassa toimialan erityispiirteet ja toivat laaja-alaisen osaamisen eri toimialoilta sparraavalla ja rakentavalla tavalla arkeemme. Konkreettiset ja yksityiskohtaiset prosessikuvaukset auttoivat tunnistamaan omaa ajankäyttöämme ja lopputulemana saimme  toimenpidesuunnitelmat arkeamme helpottamaan.
Marko Lehtola, liiketoimintajohtaja​

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aiheeseen liittyvät muut kirjoitukset

Kir-Fix tuotteisti lainavarastopalvelun
Minna Elomaa

Terveys-Fix poistaa maanantaiaamun paniikin

Kir-Fix Oy tuotteisti lainavarastopalvelunsa. Erottuva lupaus, kiteytetyt hyödyt sekä apu hinnan perusteluun olivat tavoitteita tuotteistusprojektiin lähdettäessä.

Juristin selkohinnoittelu Youristia
Tommi Elomaa

Juristin selkohinnoittelu – Case Youristia

Perinteisesti asianajajien palveluja on ostettu räätälöitynä ja tuntipohjaisella hinnoittelulla. Youristia päätti tuotteistaa palveluitaan ja yhdessä paketoimme uuden palvelun kansainvälisille yrityksille.

Palvelun tuotteistaminen

Pakerratko insinöörien esimiehenä?

Tämä 120-sivuinen e-kirja neuvoo vaihe vaiheelta, miten puserrat asiantuntijoittesi osaamisesta enemmän kate-euroja tuotteistamisen keinoin.

Teoksen vinkit perustuvat Suomen kokeneimman tuotteistajan käytännön kokemuksiin sadoista insinööritalojen tuotteistusprojekteista 17 vuoden aikana.