Search
Close this search box.

Silta tuotteisti uutta myytävää kasvun vauhdittamiseksi

Riikka Nurmi
Riikka Nurmi
Valmiina tuplaamaan tuloksesi tai parantamaan tuottavuuttasi? Olen napakka tuotteistaja ja arjen muutosten maaliin saattaja. Varaa puolen tunnin tapaaminen - kirkastetaan tavoitteet ja hyödyt sekä askelmerkit tuotteistuksen tai liinauksen etenemiseen. riikka.nurmi@noste.fi ✆ 040 501 7510

Silta Oy on palkanlaskennan ja HR-palveluiden asiantuntijayritys. Heidän asiakkaansa voivat olla murehtimatta palkanlaskentaa ja keskittyä omaan liiketoimintaansa.  

Sillan ammattilaiset kiteyttivät suurasiakkaille uuden palvelun asiakashyödyt sekä sisällön helposti ymmärrettäväksi. Lupaamamme epätäydellinen tuotteistus siirtyy nyt seuraavaan vaiheeseen, asiakasaltistukseen. 

Silta on kasvuyritys ja mietimme jatkuvasti keinoja kasvun kiihdyttämiseksi. Nosteen avulla saimme nopeasti kiteytettyä palvelumme hyödyt valittuun kohderyhmään. Tuotteistustyöhön osallistui myynnin ja markkinoinnin lisäksi ammattilaisia palkkahallinnosta, mikä osoittautui erittäin arvokkaaksi. Osaaminen kasvoi projektin aikana kaikilla ja tuote on nyt aidosti yhdessä mietitty. Jussi Jaakkola, myyntijohtaja

Noste -suolakaivos® -tuotteistusprojektiin osallistujat ovat yrityksesi eri toiminnoista – myynnistä, markkinoinnista, ja palvelutuotannosta. Hyvä projektiryhmän koko on noin 6-8 henkilöä.

Usein Suolakaivoksen loppukatselmoinneissa asiakkaamme nostavat yhdeksi tärkeimmistä hyödyistä sen, että myynti ja tuotanto ovat ensimmäistä kertaa yhdessä tuotteistamassa. Kun tehdään yhdessä, tuotannossa tiedetään, mitä myynti lupaa, ja myynti tietää, mitä voidaan toimittaa.

Mikä sinulla on tilanne? Onko myynnin ja palvelutuotannon välillä epäselvyyksiä, olettamia tai yhteinen sanoitus puuttuu? Suolakaivoksessa omat asiantuntijasi ohjatusti puristavat palvelun tuotteistuksen kasaan. Tuotteistus on konkretiaa – käärimme heti hihat ja alamme tuotteistamaan. Lue lisää Suolakaivoksesta.

Aiheeseen liittyvät muut kirjoitukset

Wilhelmiina Palvelut tuotteisti myyntitarinan asiakaskohtaamisiin
Riikka Nurmi

Myyntitarina asiakaskohtaamisiin​

Uusi Wilhelmiina Tenhola palvelukoti kaipasi parannusta täyttöön. Selkeytimme yhdessä kohderyhmät ja palveluvalikoiman sekä tuotteistimme myyntitarinan ensimmäisiin asiakaskohtaamisiin.