Hoivatilojen korttelin kokoinen tuotteistus

Minna Elomaa
Minna Elomaa
Olen tuloskeskeinen tuotteistamisen ja myynnin muutosten maaliin saattaja. Koulutan & konsultoin. Aiheina tuotteistaminen, hinnoittelu ja toimitusten sujuvoittaminen. [email protected] ✆ 040 747 1786

Hyvinvointialueiden käynnistyminen ja kunnissa tapahtuvat muutokset vaikuttavat moniin toimijoihin, niin myös Hoivatiloihin. Tuotteistusprojektimme tavoitteina oli uudistaa palvelukortteli –konseptia ja tuotteistaa Hoivatilojen asema Suomen johtavana palvelukorttelirakentajana.  Lopputuloksena halusimme tehdä korttelin ostamisesta helppoa.​

Yhdessä toteutimme tuotteistusprojektin, jolla selvitimme perusteellisesti, mitä yhtiön kumppaniverkosto julkisella ja yksityisellä sektorilla tulevaisuudessa tarvitsee ja odottaa – ja ennen kaikkea – mitä kaupunkimme kaipaavat. Näiden pohjalta toteutimme tuotteistusprojektin palvelukortteli-konseptin uudistamiseksi.

No miten onnistuimme tuotteistuksessa? 

Hoivatilojen tavoite oli saada aidosti erottuva konsepti, joka tukee hankekehityksen ja maanhankinnan tavoitteita. Ensimmäiset asiakastapaamiset on jo käyty uutta konseptia hyödyntäen ja kokemukset ovat erittäin myönteiset. ​

”Ilman Nosteen porukan inspiroivaa ja jämäkkää fasilitointia emme olisi päässeet näin loogiseen ja huolella pureskeltuun lopputulokseen. Tykkäsin erityisesti siitä, että heti alettiin rakentamaan konkreettista myyntiesitystä, jota lisäksi testattiin matkan varrella sekä oikealla asiakkaalla että sisäisesti. Lämmin kiitos Minna, Tommi ja Riikka-kaima.” Riikka Säkkinen, henkilöstö- ja viestintäjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aiheeseen liittyvät muut kirjoitukset

Digital Audit Company tuotteisti kyberturvapalvelun
Tommi Elomaa

Digital Audit Company tuotteisti kyberauditointi palvelun

Digital Audit Company on yksi Suomen tehokkaimmista tilintarkastajista. Tarkastusten yhteydessä on tullut ilmeiseksi, että asiakkaat kaipaavat apuja myös kyberriskiensä auditointiin.

Yrityspäättäjien ja tietoturvan asiantuntijoiden haastatteluista saadun ymmärryksen perusteella tuotteistimme Digital Audit Companyn tiimin kanssa uuden Kyberauditointi palvelun.

Palvelu lanseerataan alkuvuodesta 2023.

Silta tuotteisti uutta myytävää kasvun vauhdittamiseksi
Riikka Nurmi

Silta tuotteisti uutta myytävää kasvun vauhdittamiseksi

Silta Oy on palkanlaskennan ja HR-palveluiden asiantuntijayritys. Heidän asiakkaansa voivat olla murehtimatta palkanlaskentaa ja keskittyä omaan liiketoimintaansa.  
Sillan ammattilaiset kiteyttivät suurasiakkaille uuden palvelun asiakashyödyt sekä sisällön helposti ymmärrettäväksi.

Mikä avaa asiakkaan ostoikkunan
Minna Elomaa

Mikä saa asiakkaan ostoikkunan aukeamaan? 

Oletko miettinyt, mikä kohderyhmääsi yhdistävä tapahtuma herättää ostohalut? Milloin myynti onnistuu? Asiakkaan ostoikkunan avaavia asioita yrityksissä riittää.

Palvelun tuotteistaminen

Pakerratko insinöörien esimiehenä?

Tämä 120-sivuinen e-kirja neuvoo vaihe vaiheelta, miten puserrat asiantuntijoittesi osaamisesta enemmän kate-euroja tuotteistamisen keinoin.

Teoksen vinkit perustuvat Suomen kokeneimman tuotteistajan käytännön kokemuksiin sadoista insinööritalojen tuotteistusprojekteista 17 vuoden aikana.